Τριήμερο Φόρουμ από τη Νέα Δημοκρατία στη διάρκεια της ΔΕΘ

 

 

Ένα τριήμερο φόρουμ για τα θέματα της Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει η Νέα Δημοκρατία την περίοδο της ΔΕΘ και λίγο πριν την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη σε αυτήν. Σε αυτό θα παρουσιαστεί το Τοπικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης που συνέταξε η ΝΔ Θεσσαλονίκης και επεξεργάζεται η Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού του κόμματος και θα αναπτυχθούν θέματα όπως ασφάλεια, μεταναστευτικό, υποδομές, συγκοινωνίες, θαλάσσιο μέτωπο κ.ά. Αυτό έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης Αντώνης Γυφτόπουλος μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100.

Ο κ Γυφτόπουλος είπε ακόμη ότι ο υποψήφιος τον οποίο θα στηρίξει η ΝΔ στο Δήμο Θεσσαλονίκης θα έχει επιλεγεί έως τον Οκτώβριο, εκτός εάν έχουν προκηρυχθεί νωρίτερα εκλογές.

«Υγιείς δυνάμεις, ισχυρά πρόσωπα της Θεσσαλονίκης διατυπώνουν την επιθυμία τους να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι. Εξ αυτών ή κάποιων άλλων η ΝΔ θα επιλέξει τον καλύτερο και θα τον στηρίξει. Κριτήρια δεν θα είναι ο δήθεν διεθνής αέρας, τα χαϊμαλιά, το υφάκι, τα τατουάζ και οι πρωτότυπες κάλτσες αλλά να μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της πόλης”, είπε ο κ. Γυφτόπουλος και πρόσθεσε πως πιο καθαρή εικόνα για τη στάση της ΝΔ θα υπάρξει μετά τη ΔΕΘ ώστε να υπάρχει και χρόνος για το πρόσωπο που θα επιλεγεί να αναπτύξει το πρόγραμμά του.

 

. Τόνισε ότι για την επιλογή του υποψηφίου δημάρχου θα υπάρξουν εσωκομματικές διεργασίες, αλλά τον τελικό λόγο θα έχουν τα κεντρικά όργανα του κόμματος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η ΝΔ θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα τον οποίο, όπως είπε ο κ. Γυφτόπουλος, θεωρούμε απόλυτα επιτυχημένο

.