Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δράσεις 13 χρόνια ka-business.gr και συνεχίζουμε!

13 χρόνια ka-business.gr και συνεχίζουμε!

13 χρόνια καινοτομίας, δημιουργικότητας επιχειρηματικών φρέσκων ιδεών που αναδείχθηκαν σε περίοδο οικονομικής κρίσης και όχι μόνο,   από την ομάδα του ka-business.gr και την ιδρύτρια του,  δημοσιογράφο Ραλλιώ Λεπίδου

 

Ήταν Απρίλιος του 2011 όταν η δημιουργός του ka-business.gr πάτησε το OK  για να ανέβεις στον αέρα του διαδικτύου η πρώτη ανάρτηση και να φτάσει με πολύ δουλειά και άλλο τόσο μεράκι σε όλους εσάς που μέσα από τις λίστες ενημέρωσης συνεχώς πολλαπλασιαζεστε.

 

Μία δράση με πολλά επίπεδα και άλλες τόσες κατευθύνσεις,  που γέννησε 18 μέχρι σήμερα πολυσυνέδρια Καινοτομία και Ανάπτυξη στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

 

13 χρόνια καινοτομίας, επιχειρηματικότητας  εξωστρέφειας με αφετηρία τη χώρα μας και με μοναδικό οδηγό την ΨΥΧΗ μας.

 

Στα 13 χρόνια που βρίσκεται στον ‘αέρα’ του διαδικτύου έχει δημιουργήσει μία ηλεκτρονική πλατφόρμα -ηλεκτρονική επιχειρηματική κοινωνία – την αποκαλούν οι συνεργάτες της, αποτελείται από 35.000 επιχειρηματίες που διαμορφώνουν τον οικονομικό χάρτη της χώρας.

 

Η εξωστρέφεια και η δυναμική του ka-businessς.gr πηγάζει από τις δράσεις που αναπτύσσει. Ειδικότερα από την διοργάνωση των πολυσησυνεδρίων Καινοτομία και Ανάπτυξη που πλέον έχει γίνει θεσμός σ ‘όλη τη Bόρεια Eλλάδα, από την έντυπη έκδοση του, το περιοδικό ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ, από το web TV ka-business.gr καθώς από το Σεπτέμβριο του 2022 δημιούργησε το δικό του στούντιο όπου πραγματοποιεί τις δικές του παραγωγές και το νέο θεσμό που δημιούργησε τη Μαραθώνιοι Εκπομπή για την Κοινωνική Εταιρική Ευθύνη που στόχο έχει να αναδείξει το άλλο πρόσωπο της επιχειρηματικότητας αυτό του ανθρώπου δίπλα στον συνάνθρωπό.

 

Μέχρι σήμερα ο κουμπαράς του ka-business.gr έχει στηρίξει τα σωματεία:  Μέλισσα, , Φιλοπτωχος Αδελφότης Κυριών Θεσσαλονίκης,  Αέλια,  Κιβωτός της Δόμνας Βισβίζη,  Χαμόγελο του Παιδιού, Κυψέλη, Δίκτυ Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγή, ευπαθείς οικογένειες του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Προσέφερε τρόφιμα από παραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας για τη σιτιση 800  απόρων οικογενειών στον Δήμο Θεσσαλονίκης, στήριξε το ειδικό φιλανθρωπικό σωματείο ‘Ελπίδα’ που ιδρύθηκε από γονείς και κηδεμόνες των παιδιών ατόμων που πάσχουν από αυτισμό, τους άστεγους του Δήμου Θεσσαλονίκης καθώς και τα συσσίτια της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης. Στο 18ο πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη ο κουμπαράς βοήθησε το «ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ» Σύνδεσμο Φίλων Ιδρύματος «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»

Το www.ka-business.gr  αλλά και η έντυπη έκδοση του, το περιοδικό κ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ είναι  εδώ για να αναδείξουν τις νέες ιδέες, να δώσουν βήμα στους νέους ανθρώπους.

” Αυτό είναι το KA-BUSINESS.GR Καινοτόμο, επίμονο, αισιόδοξο, φρέσκο…'”

 

Ιδέες και ιδιαίτερα στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές. Ο στόχος όμως είναι η υλοποίηση τους. “Τι να το κάνω αν στο κεφάλι μου έχω δεκάδες πιθανές επιχειρηματικές ιδέες και δεν μπορώ να λιώσω καμία από αυτές”

 

Όλα αυτά τα χρόνια ,  το ka- business.gr κατάφερε να δώσεις σάρκα και οστά σε αρκετές από αυτές τις ιδέες, μέσα απ τις δράσεις του.

 

Το ΚΑ στα αιγυπτιακά σημαίνει ψυχή και η ομάδα το ka-business.gr ότι κάνει το κάνει με την ψυχή του και συνεχίζει δυναμικά.

8o Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ στην Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

11ο Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ στη Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ka-business.gr ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ”

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ka-business.gr

2o Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ στην Λευκωσία της Κύπρου