Εμπρακτη βοήθεια από τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

 

“Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης προτίθεται να αναλάβει -μαζί με τα παραπάνω ιδιωτικά νοσοκομεία της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης- την περίθαλψη και τη νοσηλεία για ένδεκα θύματα της πύρινης λαίλαπας κι αν υπάρξει ανάγκη και για άλλους. Ταυτόχρονα είμαστε έτοιμοι -και στη διάθεση των συναρμοδίων φορέων- να στείλουμε ομάδα δώδεκα -τουλάχιστον- χειρουργών, αναισθησιολόγων και πλαστικών χειρουργών ώστε να βοηθήσουμε άμεσα στο έργο των συναδέλφων των νοσοκομείων της Αττικής” είπε ο κ. Εξαδάκτυλος συμπληρώνοντας ότι “οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς – εθελοντές του ΙΣΘ και τα ιδιωτικά νοσοκομεία που άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου”

οι γιατροί της Θεσσαλονίκης έχουμε συγκλονισθεί από το μέγεθος της εθνικής τραγωδίας και θα είμαστε επί ποδός για ό,τι χρειαστεί. Ως επιστήμονες της ζωής και της υγείας, ξέρουμε ότι το εθνικό πένθος κρατάει λίγες ημέρες, αλλά το προσωπικό και οικογενειακό για πάντα…” συμπλήρωσε ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Νίκος Νίτσας.

 

 

Δωρεάν φιλοξενία από τον Όμιλο Μouzenidis

 

Ως ένδειξη συμπαράστασης στους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών, ο Πρόεδρος του Ομίλου Mouzenidis, κ. Μπόρις Μουζενίδης, προσφέρει σε οικογένειες πέντε δωμάτια με πλήρη διατροφή στο ξενοδοχείο Bomo Calamos Beach μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου.