Τα puma κατακτούν τις πίστες χορού

 

Σε αυτό το φεστιβάλ, λιλιπούτειοι χορευτές, ταλαντούχοι Hip-Hoppers και Dancecrews από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό έδωσαν το παρόν διαγωνιζόμενοι σε ατομικές και ομαδικές κατηγορίες, υπό τα livemixesξεσηκωτικώνdj’s. Οι εικόνες έμοιαζαν να ξεπετάγονται από τη δεκαετία του ’70, όταν ο djKoolHerc επέλεξε πρώτος να παίζει μόνο τα “breaks” των τραγουδιών, μιξάροντας τα μέρη που δεν είχαν στίχους. Το αποτέλεσμα ήταν ένα από τα πιο δυνατά είδη μουσικής που έφερε στο προσκήνιο τα πρώταB-boys (break-boys / χορευτές), τα βήματα των οποίων είχαν PUMA Suedeυπογραφή.

Φέτος, τα B-boys ξεκίνησαν από νωρίς την προθέρμανσή τους, με φόντο το Giant PUMA SuedeShoe και επέλεξαν να πλαισιώσουν τις απίθανες χορευτικές τους κινήσεις με τα θρυλικά Suede.

Οι πύλες για το κοινό άνοιξαν νωρίς το μεσημέρι με τις juniorκατηγορίες να ”ζεσταίνουν” την ατμόσφαιρα, τους γονείς να παρακολουθούν ταB-boys της επόμενης γενιάςσε ανεπανάληπτες φιγούρες και όλοι μαζί να φωτογραφίζονται σε crazyposesπαρέα με τοGiantPUMAShoe!

Το αγωνιστικό μέρος του event ξεκίνησε από το μπροστινόstageμε την κατηγορία “KidsBreak” στην οποία τα παιδιά έδωσαν όλη τους τηνενέργεια, περνώντας τη σκυτάληστις μεγαλύτερες ηλικίες. Το διαγωνιστικό κομμάτι τα είχε όλα! 1vs 1 livebattles, προκλήσεις μεταξύ των B-boys,εκρηκτικές φιγούρεςκαι μοναδικέςστιγμές ενθουσιασμούπου δεν έλεγαν να σταματήσουν.Τα παρκέ πήρανφωτιά ως τα μεσάνυχτα!

Κοινή διαπίστωση όλου του κόσμου, η παρουσία της PUMA στο Breakin’Bad. Όλοι γιόρτασαν τα 50 χρόνια PUMASuede:απότα πιο δυνατά B-boys,dancecrews,djs,παρουσιαστές,μέχρι κριτές και  συμμετέχοντες, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το προφανές.ΤαPUMASuede θα βρίσκονται διαχρονικά στην πρώτη θέση στις επιλογές των B-boys!

H αυλαία του Breakin’ Bad έπεσε, οι εντυπώσεις και η αύρα του όμως θα μείνουν στο μυαλό μας για πολύ καιρό!

 

The party is still on! Let’s celebrate 50 years of Suede!