Αρχική ka - ΣΥΝΕΔΡΙΑ 11 Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη (VIDEO) SUCCESS STORIES: «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ»

(VIDEO) SUCCESS STORIES: «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO!!!

 

Κεντρικός ομιλητής της ενότητας ήταν ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης. «Έχουμε καταγράψει τους νέους επιστήμονες που έφυγαν στο εξωτερικό ως Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού» είπε. Και συμπλήρωσε: «Η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη από τέτοιες οργανώσεις, όπως είναι το Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα είναι πύλη ενεργειακής εισόδου» σημείωσε ο κ. Αμανατίδης. «Μια κοινωνία που εργάζεται, καινοτομεί και δηιουργεί έχει μέλλον. Το ταξίδι συνεχίζεται…» σημείωσε ο κ. Αμανατίδης.

 

Ποιοι είναι όμως οι άνθρωποι που επιχείρησαν και… πέτυχαν;

 

Δημήτρης Λακασάς, Πρόεδρος ΔΣ Olympia Electronics SA:

«Η επιχείρησή μας στηρίζεται στο τρίπτυχο: καινοτομία, εξωστρέφεια, τεχνολογία αιχμής». «Μεγάλωσα μέσα σε ένα γκαράζ  στον Κολινδρό Πιερίας εκεί όπου είχε έδρα η εταιρία μας, όταν την έχτισε ο πατέρας μου» σημείωσε και συνέχισε: «έτσι η επιχείρηση από ένα μικρό υπόγειο μεγάλωσε σιγά σιγά και έφτασε στο σημείο να έχει σήμερα 175 εργαζόμενους με δυο θυγατρικές εταιρίες. Όσα κι αν είναι τα δύσκολα που περνάμε πρέπει να δράττουμε των ευκαιριών» είπε.

 

Η εταιρία είναι η Βορειοελλαδίτικη εταιρία που πρωταγωνιστεί με τα προϊόντα της  στους Ολυμπιακούς αγώνες , τελευταία στο Ρίο.

Από ένα υπόγειο στον Κολινδρό  Πιερίας σήμερα στην αγορά 72 χωρών του εξωτερικού. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ιδρύθηκε το 1979 από το Νικόλαο Λακασά και τον Παναγιώτη Αρβανιτίδη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Τα τελευταία χρόνια την εταιρεία διαδέχτηκε η δεύτερη γενιά με Πρόεδρο τον κ. Λακασά και Αντιπρόεδρο τον κ. Νικόλαο Αρβανιτίδη.

Κλασικό παράδειγμα αυτού που ονομάζεται garage company, δηλαδή ιδρύθηκε σε ένα υπόγειο στον Κολινδρό Πιερίας από δύο εμπνευσμένους και οραματιστές  ανθρώπους, τον πατέρα του, Νικόλαο Λακασά και τον συνεταίρο του κ. Παναγιώτη Αρβανιτίδη. Η εταιρεία ιδρύθηκε σχεδόν με μηδενικό κεφάλαιο γι’ αυτό χρησιμοποιήθηκε αρχικά το υπόγειο αλλά είχε πλεόνασμα οράματος, δημιουργικότητας, καινοτομικότητας, δημιουργικής σκέψης και όρεξης για δουλειά.

 

 

 

Μιχάλης Κανδίσης, Coffee Island (Διευθυντής Δικτύου Ανάπτυξης):

 

«Σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο για εμάς η καινοτομία είναι μονόδρομος. Επενδύουμε στους ανθρώπους μας. Σήμερα η εταιρία μας έχει περίπου 3.000 υπαλλήλους. Πιστεύουμε στους ανθρώπους μας. Επενδύνουμε σε έναν αέναο πρόγραμμα κατάρτισης των υπαλλήλων μας» σημείωσε. Και συμπλήρωσε ότι η εταιρία διαθετει σήμερα 340 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πρόσφατα μάλιστα δημιούργησε κατάστημα και στο Λονδίνο. Αναφέρθηκε εκτενώς στα νέα και καινοτομικά παγκοσμίως προϊόντα της ετααιρίας. «Σκοπός μας είναι να βελτιοποιήσουμε το προϊόν μας. Κάναμε τον καφέ… επιστήμη» κατέληξε.

 

Η Coffee Island εκτός των άλλων, είναι μια επιχείρηση που συνδυάζει αρμονικά το παραδοσιακό καφεκοπτείο, που αποτελούσε πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής γειτονιάς, με το μοντέρνο espresso bar.

Η εταιρία είχε βραβευτεί τον περασμένο Απρίλιο στο πλαίσιο του 8ου Πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» από τον διοργανωτή www.ka-business.gr για την συμβολή της στην ανάπτυξη της ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ.

Σήμερα η εταιρία και τα καταστήματα της Coffee Island απασχολεί περισσότερους από 1500 εργαζόμενους και εξυπηρετεί καθημερινά 130.000 πελάτες.

 

Γιώργιος Σπυριδόπουλος, ομογενής από Βοστόνη, Διευθύνων Σύμβουλος Σκοτίνα Resort ΑΕ.

Όπως είπε πάντα είχε όνειρο να κάνει κάτι για την πατρίδα του. «Ήρθε η στιγμή που είπα να επενδύσω. Είμαι από την Κατερίνη. Όταν πήγα στο κάμπινγκ μαγεύτηκα. Ήρθα εγώ και οι συνέταιροί μου στην Ελλάδα όχι για να βγάλουμε βγάλουμε λεφτά αλλά για να βοηθήσουμε την πατρίδα μας» είπε. Αναφέρθηκε στις γραφειοκρατικές διαδικασίες που καθυστέρησαν την επένδυσή του…Ανακοίνωσε δε, ότι το καλοκαίρι το κάμπινγ στην Σκοτίνα, μια επένδυση 30 εκ. ευρώ θα λειτουργήσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Άφησε δε να εννοηθεί ότι η επένδυσή του μπορεί να αγγίξει τα εκατό εκατομμύρια ευρώ.

 

Η Skotina Resort, πήρε από την ΕΤΑΔ το μεγάλο ακίνητο των 427 στρεμμάτων, του παλιού κάμπινγκ του ΕΟΤ στη Σκοτίνα. Σκοπεύει να προχωρήσει στην αξιοποίησή του.

Σε αυτή τη μεγάλη έκταση, που πέραν του κάμπινγκ, σε πλήρη ανάπτυξη, θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο, συνεδριακό κέντρο, μαρίνα σκαφών αναψυχής, θα δημιουργηθούν 25-30 μπανγκαλόους, αμερικανικών προδιαγραφών. Επιπλέον, θα ενταχθούν στο κάμπινγκ, 8-10 σκηνές τύπου glamping, για τους πιο απαιτητικούς κατασκηνωτές.

 

Μανώλης Πετρογιάννης, ομογενής από Φιλαδέλφεια, μέλος Mage Hotels & Resorts SA:

«Έχω φύγει από την Ελλάδα από 15 ετών. Τώρα τα τελευταία χρόνια επενδύουμε σε τουριστικές επιχειρήσεις» είπε δηλώνοντας ότι αγόρασε ένα ξενοδοχείο στην Ομόνοια της Αθήνας.

 

Ο Μανώλης Πετρογιάννης, θέλησε να βάλει τη δική του σφραγίδα στον ξενοδοχειακό κλάδο της πατρίδας του, δημιουργώντας το ξενοδοχείο ” Athens Tiare” στην Ομόνοια Αθήνας. Η λειτουργία του ξενοδοχείου ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2016 και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις όλου του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας. Μάλιστα σκοπεύει να συνεχίσει τις επενδυτικές του κινήσεις στον ξενοδοχειακό  χώρο και ειδικότερα στην Bόρειο Ελλάδα.

Γεννήθηκε στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου το 1955. Έχει ακόμα 2 αδερφούς και 1 αδερφή και 2 παιδιά. Έφυγε από την Ελλάδα σε ηλικία 15 και έγινε ναύτης σε τάνκερ. Στα 17 του πήγε στην Αμερική και βρήκε στέγη στην φιλόξενη για τους Έλληνες τότε, Φιλαδέλφεια. Εκεί εργάστηκε ως λαντζιέρης έχοντας όμως στόχο ζωής κάποτε να αποκτήσει ένα δικό του εστιατόριο.

Σύντομα έγινε μάγειρας και μετά από πολύχρονη προσπάθεια, στα 33  του χρόνια κατάφερε να αποκτήσει το δικό του εστιατόριο και σήμερα στα 60 έχει 13 εστιατόρια (diners, Italian fine dining, steakhouse και night club) σε 2 πολιτείες. Απασχολεί συνολικά 850 άτομα προσωπικό και είναι από τους ποιο καλούς εργοδότες στην πολιτεία της Φιλαδέλφειας. Στα εγκαίνια του τελευταίου του εστιατορίου στη Φιλαδέλφεια, σε μια υποβαθμισμένη ως τότε περιοχή,  είχαν παραστεί ο κυβερνήτης της Πολιτείας, καθώς επίσης και ο δήμαρχος της Φιλαδέλφειας.

Mε τα αδέρφια του που είναι συνεργάτες του στις επιχειρήσεις έχουν ακόμα και ένα (1) ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο της Κρήτης, ένα (1) υπό ανέγερσιν ξενοδοχείο 5* στην παραλία του Ρεθύμνου και μια καφετέρια στο παλιό λιμάνι της πόλης.

 

 

Παντελής Στεφανίδης, ομογενής από Μόντρεαλ Καναδά- Ιδιοκτήτης Τεχνικής εταιρείας Plomberie Technika, εκδότης περιοδικού  “Greek Vision”

. «Μέσω του περιοδικού μας προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των Ελλήνων της Αμερικής αλλά και των ιδίων με την Ελλάδα» σημείωσε.

 

Η εργατικότητα και η εντιμότητα του Θεσσαλονικιού Παντελή Στεφανίδη ήταν τα εφόδιά του, να δημιουργήσει το δικό του επιχειρηματικό success. Ενεργό μέλος της Ελληνικής Κοινότητας του Μόντρεαλ, λίγο μετά το 2011, αποκτά μία πετυχημένη Τεχνική εταιρεία την Plomberie Technika και το 2016 εκδίδει το free press μηνιαίο περιοδικό «Greek Vision». Το www.ka- business στο πλαίσιο των στόχων που έχει θέσει μεταξύ άλλων, να προβάλει και να αναδεικνύει τις επιχειρηματικές δράσεις των Ελλήνων σε όλο τον κόσμο βράβευσε τον Παντελή Στεφανίδη στο 11ο πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» στη Θεσσαλονίκη που έγινε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού καθώς και του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με τιμώμενη περιοχή  τη Λέσβο.

Είναι γόνος Ελλήνων μεταναστών από  τη Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκε το 1976, στη Φρανκφούρτη της  Γερμανίας όπου και έζησε μέχρι τα έξι του χρόνια, για να επιστρέψει στη συνέχεια, στη γενέτειρα του, τη Νεάπολη της  Θεσσαλονίκης. Σε ηλικία 20 ετών, αναζητώντας ένα καλύτερο  μέλλον μεταναστεύει ο ίδιος πια, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, όπου και παρέμεινε για οκτώ χρόνια. Το 2004 επιστρέφει για άλλη μια φορά στην Ελλάδα και ένα χρόνο αργότερα, το 2005 παντρεύεται την Ελένη Τζούμπα απο τα Ιωάννινα, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Τολμηρός στις αποφάσεις, ριψοκίνδυνος ως άνθρωπος δεν διστάζει να κάνει άλλο ένα υπερατλαντικό ταξίδι, αυτή τη φορά στο Μόντρεαλ του Καναδά. Από το 2011 διαμένει μόνιμα με την οικογενειά του στο Μόντρεαλ, σε μία πολυπολιτισμική και οργανωμένη κοινωνία και μέσα σε λίγα χρόνια, αποκτά μία πετυχημένη Τεχνική εταιρεία την Plomberie Technika την οποία διατηρεί ακόμη. Ενεργό μέλος της Ελληνικής Κοινότητας του Μόντρεαλ, τον Μάρτιο του 2016 αποφασίζει να επενδύσει στην δημιουργία ενός σύγχρονου μηνιαίου περιοδικού free press, που έλειπε από την ομογένεια του Μόντρεαλ. Ο τίτλος του περιοδικού «Greek Vision” περικλείει το ιδεόγραμμα της έκδοσης.

 

 

Άννα Χατζηιωάννου, Managing Director Longevity Diet:

Τα προϊόντα μας στοχεύουν στην μακροζωία. Έχουν ασυναγώνιστο πλεονέκτημα ότι όλα είναι από την Ελλάδα.Τα προϊόντα μας είναι καινούρια στον καταναλωτή και δημιουργούμε μια νέα αγορά και ανάγκη. Του λέμε τι σημαίνει υγιεινή διατροφή.

Η Longevity Diet Foods βασισμένη στις αξίες της μεσογειακής διατροφής αναπτύσσει μια γκάμα φυσικών βιολειτουργικών γαλακτοκομικών προϊόντων που ανταποκρίνεται στις διατροφικές ανάγκες των ακαταναλωτών, ενώ παράλληλα προσφέρουν στον οργανισμό όλες τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες, συνδυάζοντας απαράμιλλη γεύση και μοναδικές ιδιότητες.Η Ελλάδα είναι η πρώτη σε βιοποικιλότητα παγκοσμίως, έτσι αξιοποιώντας τα ιδιαίτερα συστατικά που βρίσκονται στη χώρα σκοπεύει στις εξαγωγές των προϊόντων της παγκοσμίως πάντα με το ελληνικό σήμα.Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην ελληνική και παγκόσμια αγορά κατακτώντας το Βραβείο Καινοτομίας στον διεθνή διαγωνισμό World Diary Innovation Awards 2016 τον Ιούλιο στο Λονδίνο με το στραγγιστό γιαούρτι YoguDiet 2%, το οποίο πέραν από την παραδοσιακή υπέροχη γεύση και κρεμώδη υφή που διαθέτει, προσφέρει στον οργανισμό όλες τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται ενώ παράλληλα ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.

Δημήτρης Κουρέτας, Καθηγητής Τμήματος Βιοχημείας- Βιοτεχνολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας:

«Είχα και έχω την ιδιορρυθμία να συνδέω το Πανεπιστήμιο με την πραγματική οικονομία. Πάντα έλεγα ότι το Πανεπιστήμιο παράγει αποφοίτους και προϊόντα έρευνας. Έπρεπε να συνδεθούν με την πραγματική οικονομία» σημείωσε και παρουσίασε τη συσκευή που μετρά τα αντιοξειδωτικά.

 

Το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας επιχειρεί για τους φοιτητές του σε συνθήκες κρίση. Πόσα αντιοξειδωτικά περιέχει ο καφές, ο χυμός,  η μπίρα, το κρασί ή το γάλα; Αυτή είναι μία ερώτηση που μπορεί να δώσει απάντηση μία συσκευή που μετρά τα αντιοξειδωτικά και την οποία ανέπτυξε το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, την οποία μάλιστα σε συνεργασία με εταιρεία που έχει αναλάβει την εμπορική αξιοποίηση της εφεύρεσης πρόκειται σύντομα να τη διαθέσει  στην αγορά.

 

Όπως δήλωσε στο www.ka-business.gr o κ. Δημήτρης Κουρέτας, «Το πανεπιστήμιο επιχειρεί για τους φοιτητές  του σε συνθήκες κρίσης και τα πάει περίφημα. Οταν όλοι  φεύγουν από τη χώρα, εμείς προσπαθούμε να  κρατήσουμε τα παιδιά εδώ», Όπως εξηγεί, το ίδρυμα από τη συγκεκριμένη «εμπορική δράση» υπολογίζεται  ότι θα εισπράττει κάθε χρόνο 50.000 ευρώ για δικαιώματα χρήσης της τεχνολογίας που αναπτύχθηκε από την ερευνητική ομάδα του εργαστηρίου, ενώ τα χρήματα θα αξιοποιούνται για φοιτητές που κάνουν το διδακτορικό τους στο πανεπιστήμιο.

Τη συσκευή μέτρησης των αντιοξειδωτικών στα ροφήματα (το μηχάνημα παρουσιάστηκε φέτος στο Athens Science Festival στο Γκάζι τον Απρίλιο) θα παρασκευάζει η εταιρεία Polytech στη Λάρισα, ενώ η εταιρεία Eucrasia έχει αναλάβει την προώθηση της τεχνολογίας αυτής σε μεγάλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ως παροχή υπηρεσιών στους πελάτες τους. Αρκεί μια σταγόνα από τα ροφήματα για να μετρηθεί η αντιοξειδωτική τους ικανότητα, ενώ με μια επιπλέον εφαρμογή μπορεί να μετρηθεί και η αντιοξειδωτική κατάσταση στο αίμα του ανθρώπου. Κατά αυτόν τον τρόπο, υπάρχει η δυνατότητα να αξιολογηθούν οι ανάγκες σε αντιοξειδωτικά κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.

 

 

 

 

Ισαάκ Κεσίσογλου, Χειρούργος – νέα λαπαροσκοπική μέθοδος στο ΑΧΕΠΑ:

«Ελάχιστα επεμβατική χειρουργική επιδιώκει να  δημιουργήσει το ελάχιστο δυνατό τραύμα. Κάνουμε παραδοσιακές επεμβάσεις με σύγχρονο τρόπο και μικρές ουλές» σημείωσε.

Ο κ. Κεσίσσογλου αναφέρθηκε επίσης στην καινοτόμα μέθοδό του. Πρόκειται για την πρώτη , σε παγκόσμιο επίπεδο, ολική αφαίρεση χολής, με τη μέθοδο της διαδερμικής λαπαροσκοπικής χειρουργικής πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. 

 

Χαράλαμπος Κιαγιάς, Escargot de Crete:

«Αξιοποιήσαμε το έκκριμα από τα σαλιγκάρια και δημιουργήσαμε εκτός από τα προϊόντα των κρητικών προϊόντων που πουλάμε σε πολλά σημεία μια κρέμα η οποία έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες» σημείωσε.

 

Ο Χαράλαμπος Κιαγιάς είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να πρωτοπορεί, να πρωτοτυπεί και να καινοτομεί. Και μάλιστα σε… παγκόσμιο επίπεδο. Εδώ και δώδεκα χρόνια στην Κρήτη από όπου κατάγεται έχει δημιουργήσει μια μοναδική μονάδα εκτροφής σαλιγκαριών και ένα εργοστάσιο παραγωγής προϊόντων που ζηλεύουν πολλοί επαγγελματίες του κλάδου!

Διαθέτει την μοναδική μονάδα ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που παράγει σαλιγκάρια 365 μέρες το χρόνο και όχι συγκεκριμένους μήνες με αποτέλεσμα οι 50 τόνοι σαλιγκάρια που παράγει να γίνονται ανάρπαστα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες 17 χώρες.

Ο κ. Κιαγιάς (διδάκτορας) διαθέτει τέσσερα στρέμματα εκτροφής σαλιγκαριών, μια ερευνητική μονάδα αναπαραγωγής και μια σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησής τους στο Ρέθυμνο.

Μιλώντας στο ka-business.gr ο κρητικός επιχειρηματίας αναφέρει: «Σαν εταιρία από την αρχή πήραμε την απόφαση να βγάζουμε μόνο προϊόντα που είναι παγκοσμίως καινοτόμα. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».  Κι όπως φαίνεται το καταφέρνει.

Η εταιρία ESCARGOT DE CRETE ήταν η πρώτη που δημιούργησε  προϊόντα σαλιγκαριών σε μορφή έτοιμων γευμάτων σε 4 υπέροχες συνταγές:

 

–           Φιλέτα σαλιγκαριών σε ελαιόλαδο.

 

–          Φιλέτα σαλιγκαριών με θυμάρι λεμόνι και πράσινη βιολογική χονδρολιά Κρήτης σε ελαιόλαδο.

 

–          Φιλέτα σαλιγκαριών με ξύδι, δενδρολίβανο και βιολογικές σταφίδες σε ελαιόλαδο.

 

–          Και φιλέτα σαλιγκαριών με σκόρδο και μαϊντανό σύμφωνα με τη γαλλική συνταγή escargots de Bourguignon, με την καινοτομία ότι δεν χρησιμοποιείται βούτυρο αλλά το κρητικό ελαιόλαδο.

Τελευταία καινοτομία του Κρητικού επιχειρηματία είναι η δημιουργία κρέμας από έκκριμα  σαλιγκαριών. Η κρέμα «προσώπου Πανάκεια 3» αποτελεί ένα μοναδικό παγκοσμίως προϊόν. Πρόκειται για ένα 100% φυσικό προϊόν, χωρίς ύπαρξη μικροβιακού φορτίου και που περιέχει μέχρι και 170 φορές μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των ευεργετικών συστατικών του εκκρίματος των σαλιγκαριών από γνωστές κρέμες της παγκόσμιας αγοράς.

«Κάνουμε μια ειδική εκτροφή που παράγουμε πολύ ισχυρό σάλιο σαλιγκαριών, το οποίο συντηρούμε με μηδενικό μικροβιακό φορτίο» λέει ο κ. Κιαγιάς στο ka-business.gr. Όπως σχολιάζει η κρέμα Πανάκεια 3 αποτελεί μοναδική λύση για τα περισσοτερα δερματικα προβλήματα όπως οι πληγές, η ακμή, οι αλλεργίες, οι ουλές και οι ψιλές ρυτίδες, η αφυδάτωση και η ξηροδερμία αλλά σε πολλές περιπτώσεις είναι κατάλληλη και σε πολύ σοβαρότερα δερματικά προβλήματα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO!!!

ΕΛΛΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ https://www.youtube.com/watch?v=Sk-qhgqo9os

10 Χρόνια ka-business.gr … και συνεχίζουμε!!!
11 Απριλίου του 2011, βγήκε στον διαδικτυακό αέρα το ka-  αναπτύχθηκε στην «καρδιά» της οικονομικής κρίσης. Ο ΣΤΟΧΟΣ ήταν ένας. Να δίνει βήμα, σε όλες του τις...

Το ka-business.gr προτείνει

Τράπεζα Πειραιώς: Διαθέτει το πρώτο ESG Αμοιβαίο Κεφάλαιο με ελληνικές μετοχές
Το πρώτο Αμοιβαίο Κεφάλαιο (Α/Κ) που επενδύει σε μετοχές εταιρειών που θέτουν τη βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο των επιχειρηματικών τους μοντέλων δημιούργησε και διαθέτει...
Έφτασε στην Αθήνα ο Πάπας Φραγκίσκος – Αυτό είναι το πρόγραμμά του
Στην Αθήνα έφτασε ο Πάπας Φραγκίσκος. Το αεροσκάφος της Aegean που τον μετέφερε, προσγειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο υπουργός...
Χριστουγεννιάτικο Πάρκο ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ: Έτσι θα λειτουργήσει
Σύμφωνα με τα όσα έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση και αφορούν τα Χριστουγεννιάτικα πάρκα και το υγειονομικό πρωτόκολλο, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού της Δράμας και υπεύθυνος...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τράπεζα Πειραιώς: Διαθέτει το πρώτο ESG Αμοιβαίο Κεφάλαιο με ελληνικές μετοχές
Το πρώτο Αμοιβαίο Κεφάλαιο (Α/Κ) που επενδύει σε μετοχές εταιρειών που θέτουν τη βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο των επιχειρηματικών τους μοντέλων δημιούργησε και διαθέτει...
Έφτασε στην Αθήνα ο Πάπας Φραγκίσκος – Αυτό είναι το πρόγραμμά του
Στην Αθήνα έφτασε ο Πάπας Φραγκίσκος. Το αεροσκάφος της Aegean που τον μετέφερε, προσγειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο υπουργός...
Χριστουγεννιάτικο Πάρκο ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ: Έτσι θα λειτουργήσει
Σύμφωνα με τα όσα έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση και αφορούν τα Χριστουγεννιάτικα πάρκα και το υγειονομικό πρωτόκολλο, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού της Δράμας και υπεύθυνος...