Αρχική LADY'S LAND Business Women Δίκτυο "OPORA RUSSIA": Η εκπρόσωπος της Ελλάδας Ρούλα Ρουβά στην Διεθνή Διοργάνωση...

Δίκτυο “OPORA RUSSIA”: Η εκπρόσωπος της Ελλάδας Ρούλα Ρουβά στην Διεθνή Διοργάνωση Επιχειρηματικής Δικτύωσης στην Κωνσταντινούπολη

Mε  στόχο, την ανάπτυξη διεθνών επαγγελματικών συνεργασιών,    πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από τις 7-10 Φεβρουαρίου 2024 ,η μεγαλύτερη έκθεση ένδυσης στην Ευρώπη, η  « ISTANBUL FASHION CONNECTION»,  στο εκθεσιακό κέντρο , «Exhibition  Center TÜYAP».

Η διοργάνωση είχε απόλυτη επιτυχία. Ήταν μια καλά οργανωμένη Έκθεση που έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδες επαγγελματίες του χώρου της Ένδυσης από όλο τον κόσμο, να συστηθούν, να αναπτύξουν επιχειρηματικό διάλογο η συνεργασίες, αλλά και να γνωρίσουν τις νέες τάσεις –προτάσεις της Μόδας.

 

Όσοι επισκέφτηκαν την 3ημερη διοργάνωση της Κωνσταντινούπολης, με τους 650 εκθέτες , ανέπτυξαν συμφέρουσες  εμπορικές σχέσεις ,ανακάλυψαν επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Στην Έκθεση,  ως εκπρόσωπος της Ελλάδας  του Δικτύου” OPORA RUSSIA”, παρευρέθηκε  η ιδρύτρια και CEO του Ομίλου Εταιρειών “ Roula Rouva», κ. Ρούλα Ρουβά .

Το ” OPORA RUSSIA είναι επιχειρηματικό Δίκτυο, το οποίο  συνεργάζεται στενά με πρεσβείες, οικονομικές και εμπορικές αποστολές, πολλών χωρών στη Μόσχα. Στόχο έχει, την  ανάπτυξη της διεθνούς συνεργασίας , με την δημιουργία επιχειρηματικών επαφών μεταξύ μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων  ανά τον Κόσμο, με όχημα   τη συμμετοχή σε οικονομικά σεμινάρια, συνέδρια, φόρουμ, εκθέσεις και παρουσιάσεις, που διοργανώνονται σε αυτή την κατεύθυνση.

« Στόχο μας πάντα είναι, η  εξέλιξη και η υποστήριξη των επιχειρήσεων της χώρας μας», δηλώνει η κ. Ρούλα Ρουβά και επισημαίνει, πως πρέπει να επικοινωνείται  η κάθε διοργάνωση  που έχει προσανατολισμό, την συνεργασία, την ανάπτυξη, την καινοτομία ,την τόνωση της οικονομίας του επιχειρείν.

Η κ. Ρουβά ανακοινώνει την επόμενη διοργάνωση, την μεγάλη Έκθεση Προιόντων Κλωστοϋφαντουργίας, , Υφασμάτων, Νημάτων και Αξεσουάρ, που θα πραγματοποιηθεί το Istanbul Expo Center  , από τις  6 – 8 Μαρτίου 2024,στην Κωνσταντινούπολη.  Η Έκθεση, θα συγκεντρώσει περισσότερες από 400 τουρκικές κορυφαίες εταιρείες παραγωγής κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων  και 20 χιλιάδες εξειδικευμένους, πιστοποιημένους  επαγγελματίες του Κλάδου, από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη Βρετανία, τις ΗΠΑ, τις χώρες της Βόρειας Αφρικής και τη Μέση Ανατολή.H Έκθεση αναμένεται να αποτελέσει κορυφαία διοργάνωση επιχειρηματικής δικτύωσης.

Πρόθεση του γραφείου της κ. Ρούλας Ρουβά, ως εκπροσώπου στην Ελλάδα της επιχειρηματικής πλατφόρμας, «OPORA RUSSIA», είναι να δώσει σε κάθε ενδιαφερόμενο του Κλάδου, πληροφορίες η να  διευκολύνει την επίσκεψη στην Έκθεση Προϊόντων Κλωστοϋφαντουργίας(https://www.texhibitionist.com/en) .

Γι’ αυτό τον λόγο το Δίκτυο “OPORA RUSSIA” δημιούργησε μια ειδική προσφορά για τους ενδιαφερόμενους η οποία συμπεριλαμβάνει:
– Υποδοχή από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

– 3 διανυκτερεύσεις (4 ημέρες) σε ξενοδοχείο 4-5 αστέρων.

– Ανοιχτός μπουφές πρωινού μέσα στο ξενοδοχείο.
 
– Λεωφορείο από το ξενοδοχείο προς την έκθεση και αντίστροφα.

– Κάρτα εισόδου στην έκθεση.
Τιμή: 200$

Άφιξη στις 05 Μαρτίου 2024
και αναχώρηση στις 08 Μαρτίου 2024.Τα ξενοδοχεία θα είναι : Wow hotel, Pullman hote, Elite world Grand, Elite world business, Gonen hotel, Gorrion hotel, Wanda vista hotel, Mercure hotel.

Εκπρόσωπος της Opora Russia στην Τουρκία, στον οποίο μπορεί να απευθύνεται ο κάθε ενδιαφερόμενος,  είναι ο κ. Biner Ismet, στο email: [email protected], και στο τηλέφωνο ,  +905308207572 (What’s App).

Το ka-business.gr προτείνει

‘Ωρες Αγωνίας: Επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με Πυραύλους και Drones
Όλα ξεκίνησαν στις 23:00. Το Ιράν εξαπέλυσε δεκάδες μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) εναντίον του Ισραήλ αργά το βράδυ του Σαββάτου. «Οι σειρήνες θα ηχήσουν στις...
ΠΟΒΑΚΩ: Αναγκαία νέα παράταση για τη διασύνδεση POS – ταμειακών μέχρι να λυθούν τα προβλήματα
Γενναία παράταση στη διασύνδεση POS με τις ταμειακές μηχανές, μέχρις ότου λυθούν τεχνικά και άλλα προβλήματα που ταλανίζουν τους επιχειρηματίες, με ταυτόχρονη απαλλαγή των...
ΔΕΘ-HELEXPO: Άνοιγμα στη Λατινική Αμερική με αιχμή του δόρατος τις χώρες των Άνδεων
Δίαυλο επικοινωνίας με τη Λατινική Αμερική και ειδικότερα τις χώρες των Άνδεων άνοιξε η ΔΕΘ-HELEXPO κατά την επίσκεψη του προέδρου της, κ. Τάσου Τζήκα,...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

‘Ωρες Αγωνίας: Επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με Πυραύλους και Drones
Όλα ξεκίνησαν στις 23:00. Το Ιράν εξαπέλυσε δεκάδες μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) εναντίον του Ισραήλ αργά το βράδυ του Σαββάτου. «Οι σειρήνες θα ηχήσουν στις...
Εκθέσεις: Νέους εμπορικούς δρόμους ανοίγει η LOGISTICS & TRANSPORTS THESSALONIKI EXPO
Με αυξημένη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό συνεχίζεται μέχρι και αύριο το Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων και Λαχανικών FRESKON, που...
ΠΟΒΑΚΩ: Αναγκαία νέα παράταση για τη διασύνδεση POS – ταμειακών μέχρι να λυθούν τα προβλήματα
Γενναία παράταση στη διασύνδεση POS με τις ταμειακές μηχανές, μέχρις ότου λυθούν τεχνικά και άλλα προβλήματα που ταλανίζουν τους επιχειρηματίες, με ταυτόχρονη απαλλαγή των...