Όπως σε κάθε brunch, μας αρέσει η αυθεντικότητα έτσι και σε αυτό θα είναι κοντά μας ο βραβευμένος Executive chef Jacky Yu από το Andaz Xintiandi Shanghai.
O βραβευμένος Executive chef, Jacky Yu
Οι προτάσεις για a la carte μενού θα είναι διαθέσιμές στο εστιατόριο Αμβροσία από τις 27 Φεβρουαρίου και η κορύφωση του γευστικού ταξιδιού θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου με το Sunday Brunch το οποίο θα απογειώσει τη γευστική σας εμπειρία .
Πιάστε λοιπόν τα τσόπστικ και απολαύστε: τηγανητό ρύζι, νούντλς, ντιμ σούμ με γαρίδα, κοτόπουλο ή λαχανικά και κινέζικες τηγανίτες. Τώρα ξέρετε πού θα φιλοξενήσετε τους φίλους ή τους συνεργάτες σας από την Κίνα για να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους!