Λέει ο ίδιος: «∆εν συνεργάζομαι µε φορείς. Το φαγητό είναι υπόθεση που απαιτεί οργάνωση, ψυγεία, καλή συντήρηση, προσοχή στη διανομή, μπορεί να έχει επικίνδυνες συνέπειες. Επιλέγω να το διανέμω µόνος µου για να µην ταλαιπωρηθεί. Άλλοτε ζυμαρικά, άλλοτε λαχανοντολµάδες µε ψαρικά, ότι τέλος πάντων µμπορεί να χορτάσει τους ανθρώπους αυτούς. Προσωπικά, δεν θα είχα πρόβλημα να µμαγειρεύω πιο συχνά, κάποιες Κυριακές, σε ξενώνες. Θα κουβαλούσα και τα υλικά µου, είναι κάτι που συνηθίζεται στην Αμερική και στην Αυστραλία, χρειάζεται απλώς μεθόδευση”.
Πηγή: www.katoci.com