Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δράσεις (video) Συνέντευξη Τύπου:Δηλώστε συμμετοχή στην 1η έκθεση για τον θαλάσσιο τουρισμό και...

(video) Συνέντευξη Τύπου:Δηλώστε συμμετοχή στην 1η έκθεση για τον θαλάσσιο τουρισμό και την επαγγελματική αλιεία

Ο θαλάσσιος τουρισμός, η επαγγελματική αλιεία, τα σκάφη, το ψάρεμα και τα watersports προϊόντα, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου της θάλασσας  για 3 ημέρες,  στην 1η έκθεση “Thessaloniki Boat & Fishing Show –  Sea & Tourism Expo2022″ που διοργανώνει η EXPO PELAGIC το χρονικό διάστημα 4-6 Νοεμβρίου 2022 στην Θεσσαλονίκη στο περίπτερο 13 της ΔΕΘ.

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ!!

Στο πλαίσιο της 1ηs  έκθεσης “Thessaloniki Boat & Fishing Show –  Sea & Tourism Expo2022″  το διαδικτυακό κανάλι για την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ka-business.gr συνδιοργανώνει με την Pelagic Expo το  1o  Συνέδριο με θέματα: «ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ» και «ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ- ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ»

 

Οι διοργανωτές παρέθεσαν συνέντευξη τύπου στoυς δημοσιογράφους της Βόρειας Ελλάδας προκειμένου να παρουσιάσουν την δυναμική της θαλασσινή έκθεση αλλά και  το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκθέτες σε αυτή την πρώτη έκθεση πλησιάζουν τους 150 και όπως επισήμαναν οι ιδιοκτήτες της Pelagic Expo, Αντώνης Ιωνάς και Γιώργος Πολυχρονίου  «Οι επισκέπτες θα έχουν την μοναδική  ευκαιρία να δουν από κοντά μικρά και μεγάλα σκάφη ελληνικών ναυπηγείων καθώς και σκάφη εισαγωγής,  ναυτικούς κινητήρες και ηλεκτρονικά βοηθήματα ναυσιπλοΐας, είδη ερασιτεχνικής και επαγγελματικής αλιείας, είδη υποβρύχιας αλιείας και κατάδυσης, watersports προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν τον θαλάσσιο τουρισμό. Στόχος της έκθεσης τα επόμενη χρόνια είναι να έχει δημιουργήσει τη μεγαλύτερη ναυτική έκθεση στα Βαλκάνια. Να έχει συμμετοχές από αρκετές όμορες χώρες, προσελκύοντας το ενδιαφέρον όλους του κόσμου της θάλασσας. Η BOAT & FISHING SHOW -SEA & TOURISM EXPO, φιλοδοξεί τα επόμενα χρόνια να κάνει την πόλη της Θεσσαλονίκης επίκεντρο του όλου του κόσμου της Θάλασσας σε όλα τα Βαλκάνια.»

(από αριστερά) Ραλλιώ Λεπίδου Δημοσιογράφος – Δημιουργός ka-business.gr Αντώνης Ιωνάς Ιδιοκτήτης Pelagic Expo, Βούλα Πατουλίδου Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης & Πρόεδρος Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και Γιώργος Πολυχρονίου ιδιοκτήτης Pelagic Expo

Η Ραλλιώ Λεπίδου Δημοσιογράφος – Δημιουργός του ka-business.gr από την πλευρά της επισήμανε  «Υπουργοί, τοπικοί άρχοντες,  επιχειρηματίες   παγκόσμιοι πρωταθλητές αλλά και success stories επιχειρηματιών και οργανισμών,  θα αναδείξουν τις προοπτικές του θαλάσσιου τουρισμού αλλά και της επαγγελματικής αλιείας στην Βόρεια Ελλάδα. Σε ένα 3ωρα άνθρωποι στυλοβάτες της εθνικής οικονομίας και του θαλάσσιου κλάδου, θα αναφερθούν  στους τρόπους ανάπτυξης του κλάδου μέσω εργαλείων και χρηματοδοτήσεων,  στα μυστικά της επιτυχίας τους και για το πώς μπορεί να αναπτυχθεί ο Θαλάσσιος Τουρισμός αλλά και η Επαγγελματική Αλιεία στην Βόρεια Ελλάδα»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022 προσδοκά να παρουσιάσει σε ένα νέο κοινό, προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν αποκλειστικά τη θάλασσα, και φυσικά να επιμορφωθούν από σεμινάρια και παρουσιάσεις υψηλού επιπέδου.

Οι λάτρεις της θάλασσας, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας και στη Βόρεια Ελλάδα, όπου η γεωγραφική θέση της Θεσσαλονίκης, εξασφαλίζει εύκολη επισκεψιμότητα.

Μαζί, στον ίδιο χώρο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και τα περίπτερα της έκθεσης Θαλάσσιος Τουρισµός – Sea & Tourism Expo, η οποία θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της θάλασσας, τους επαγγελματίες των watersports και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο εκμίσθωσης σκαφών.

Στην THESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW – SEA & TOURISM EXPO, συμμετέχουν οι μεγάλα ναυπηγεία Ελληνικών σκαφών, μεγάλες εισαγωγικές εταιρείες από όλους τους τομείς της θαλάσσιας δραστηριότητας, αλλά και μεγάλες εταιρείες από Κύπρο αντιπροσοπεύοντας μεγάλους οικούς του εξωτερικού.

Επίσης στα πλαίσια του Θαλλάσιου τουρισμού, θα υπάρχουν εταιρείες ενοικίασης σκαφών αναψυχής, ιστιοπλοικών και μηχανοκίνητων, brokers, μεγάλες εισαγωγικές εταιρείες WATERSPORTS.

Η 1η έκθεση “Thessaloniki Boat & Fishing Show –  Sea & Tourism Expo2022″ ανοίγει τις πύλες της, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 ης ΔΕΘ  στη μία (13:00).

 

Ωράριο: 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ : 13:00 – 21:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ      : 10:00 –  21:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.       : 10:00 – 20:00

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ!!!

 

Η συνέντευξη τύπου δόθηκε στο κτίριο παλαιού αντλιοστασίου της EYAΘ, 1η προβλήτα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, που μετατράπηκε σε ένα μαγαζί «κόσμημα» το Maritime Museum and Cafe, όπου στον χώρο του παρουσιάζονται γνωστά (ιστιοπλοία κωπηλασία κάνοε καγιάκ) αλλά και άγνωστα στο ευρύ κοινό (underwater rugby and hockey, spear fishing, etc) water sports / υδάτινα αθλήματα που πραγματοποιούνται είτε στην επιφάνεια του νερού (αθλήματα επιφάνειας) είτε κάτω από αυτήν (υποβρύχια αθλήματα).

(κέντρο) Κική Ουδατζή υπεύθυνη Maritime Museum and Cafe // Watersports Exhibition, Ραλλιώ Λεπίδου δημιουργηός ka-business.gr και Βούλα Πατουλίδου Αντιπεριφεριάρχης Θεσσαλονίκης & Πρόεδρος Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

Η διπλή έκθεση BOAT & FISHING SHOW – SEA & TOURISM EXPO, ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2014 στην Αθήνα και από τότε έχει διαγράψει μία ανοδική πορεία, φτάνοντας να είναι η μεγαλύτερη ναυτική έκθεση στην Ελλάδα, τόσο από πλευράς εκθετών, όσο και πλευράς κοινού και εμπορικών επισκεπτών.

Από το 2014 έως και το 2019 διεξάγονταν στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI, καλύπτοντας το 100% των εκθεσιακών χώρων. Έγινε μία παύση 2 ετών, λόγω της πανδημίας και των απαγορεύσεων για τη διεξαγωγή εκθέσεων και επανήλθε πριν μερικούς μήνες το Μάρτιο του 2022 σε νέο μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο στο MEC Παιανίας.

Παρά των περιορισμών που επικρατούσαν λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων, η BOAT & FISHING SHOW – SEA & TOURISM EXPO, κατάφερε να καλύψει όλους τους εκθεσιακούς χώρους του MEC Παιανίας και χαρακτηρίστηκε από τους ανθρώπους του χώρου, ως μία από τις εκθέσεις με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα για το 2022.

 

Το ka-business.gr προτείνει

Party Νεολαίας – Ραλλιώ Λεπίδου – Γιώργος Αξάς – Cosmoradio 95,1 – Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
Εσείς ΝΕΟΙ.... Ήρθε η ώρα να πάρετε τη σκυτάλη στα χέρια σας και να γίνετε οι πρωταγωνιστές στην Περιφέρεια που ζήτε. Να έχετε τον πρώτο...
Κωνσταντίνος Ζέρβας: Κατάμεστο το «Ιωάννης Βελλίδης» για την κεντρική προεκλογική του ομιλία
Καθαρή εντολή για μια νίκη της πόλης και των πολιτών της ζήτησε απόψε (28/09) ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος...
Παγκόσμια ημέρα καρδιάς: Τι μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων
Ένας στους τρεις θανάτους από καρδιαγγειακά νοσήματα συμβαίνουν πρόωρα σε άτομα ηλικίας κάτω των 70 ετών. Περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν από καρδιαγγειακά νοσήματα παγκοσμίως παρά από...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Party Νεολαίας – Ραλλιώ Λεπίδου – Γιώργος Αξάς – Cosmoradio 95,1 – Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
Εσείς ΝΕΟΙ.... Ήρθε η ώρα να πάρετε τη σκυτάλη στα χέρια σας και να γίνετε οι πρωταγωνιστές στην Περιφέρεια που ζήτε. Να έχετε τον πρώτο...
SCOPE: Communications υπογράφει σύμβαση επικοινωνίας με τον Frontex
Η SCOPE Communications, το in-house agency της Netcompany-Intrasoft, υπέγραψε νέα τετραετή σύμβαση με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής της ΕΕ (Frontex), για υπηρεσίες...
Κωνσταντίνος Ζέρβας: Κατάμεστο το «Ιωάννης Βελλίδης» για την κεντρική προεκλογική του ομιλία
Καθαρή εντολή για μια νίκη της πόλης και των πολιτών της ζήτησε απόψε (28/09) ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος...