Αρχική BUSINESS Νέα Όλοι οι...δρόμοι οδηγούν στη Harley Davidson

Όλοι οι…δρόμοι οδηγούν στη Harley Davidson

 

“Οι τολμηρές ενέργειες που ανακοινώνουμε σήμερα, αυξάνουν τις ήδη τεράστιες δυνατότητες και την ανταγωνιστικότητα της Harley-Davidson και ενισχύουν την υπεροχή μας στην εξέλιξη και κατασκευή προϊόντων, την παγκόσμια απήχηση της εταιρείας και φυσικά το εξαιρετικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων καταστημάτων σε όλο τον κόσμο,” αναφέρει ο Matt Levatich, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Harley-Davidson, Inc. “Παράλληλα, οι υπάρχοντες πιστοί φίλοι μας, θα οδηγήσουν την επόμενη επανάσταση δίτροχης ελευθερίας, για να εμπνεύσουν τους μελλοντικούς αναβάτες που ακόμη δεν έχουν γνωρίσει την απόλαυση της οδήγησης.”

 

Το αποτέλεσμα της περιεκτικής ολοκληρωμένης αξιολόγησης που κάναμε, είναι μια προοπτική που προσφέρεται για πρώτη φορά σε πελάτες. Είναι το πρόγραμμα “More Roads to Harley-Davidson” που περιλαμβάνει:

 

  • Νέα Προϊόντα –Διατηρούμε αμείωτο το ενδιαφέρον των υπαρχόντων φίλων μας και εμπνέουμε νέους αναβάτες, ενισχύοντας την ηγετική μας θέση και ανοίγοντας νέες αγορές και κατηγορίες μοτοσυκλετών.
  • Ευρύτερη πρόσβαση– βρισκόμαστε κοντά στους πελάτες μας, με ένα πολυκάναλο δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων.
  • Πιο ισχυροί Αντιπρόσωποι– δημιουργούμε μια πανίσχυρη δομή για να βελτιώσουμε την οικονομική ευρωστία των εξουσιοδοτημένων καταστημάτων και να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας.

 

“Ευελπιστούμε ότι αυτό το πλάνο θα οδηγήσει σε μια ενεργή και συνεχώς αναπτυσσόμενη οικογένεια της Harley-Davidson, με πιο διευρυμένη βάση αναβατών, καθώς και με κορυφαία περιθώρια κέρδους και  ταμειακή ροή για τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα,” αναφέρει ο κύριος Levatich.

 

 

Νέα Προϊόντα

 

Για την περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στον σχεδιασμό μοτοσυκλετών και των μεγάλων κατασκευαστικών της δυνατοτήτων, η Harley-Davidson προγραμματίζει την πιο περιεκτική γκάμα μοντέλων της, στις πιο δημοφιλείς και ανταγωνιστικές κατηγορίες μοτοσυκλετών, με μια πλήρη σειρά μοντέλων σε μεγάλο εύρος τιμών, τρόπων παροχής ισχύος, κινητήρων σε πολλούς κυβισμούς, κατηγοριών και ειδικών απαιτήσεων για κάθε αγορά παγκοσμίως.

 

Στα κύρια χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω:

  • Ενισχύουμε την ηγετική θέση της εταιρείας στην κατασκευή μοτοσυκλετών μεγάλου κυβισμού, συνεχίζοντας την εξέλιξη και τη δημιουργία ακόμη πιο τεχνολογικά προηγμένων μοτοσυκλετών Touring και Cruiser, που θα κρατήσουν ψηλά το ενδιαφέρον των υπαρχόντων αναβατών Harley-Davidson και θα τους ωθήσουν σε ακόμη περισσότερα χιλιόμετρα στον ανοικτό δρόμο.

 

 

·         Εξελίσσουμε μια πιο προσιτή μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού (250 κ.εκ. έως 500 κ.εκ.) για τις αναδυόμενες ασιατικές αγορές, μέσα από μια στρατηγική συνεργασία με κατασκευαστή από την Ασία.  Αυτή η νέα μοτοσυκλέτα και η ευρύτερη διανομή της, στοχεύει στην προσέλκυση πελατών από την Ινδία και την ανάπτυξη του εργοστασίου στην τοπική αγορά, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα της Ασίας. 

 

  • Οδηγούμε τις εξελίξεις στην αγορά ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, με την παρουσίαση της πρώτης ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας Harley-Davidson, τουLiveWireTMπου θα διατεθεί προς πώληση το 2019. Είναι το πρώτο μιας ευρείας σειράς ηλεκτρικών μοντέλων χωρίς συμπλέκτη που θα κινείται με το απλό άνοιγμα του γκαζιού. Το μοντέλο σχεδιάστηκε για να κατοχυρώσει την ηγετική θέση του εργοστασίου στη δημιουργία ηλεκτρικών μοτοσυκλετών. Το LiveWire θα ακολουθήσουν κι άλλα μοντέλα μέχρι το 2022, τα οποία θα διευρύνουν τη γκάμα με ελαφρύτερες, μικρότερες και ακόμη πιο προσιτές επιλογές που θα εμπνεύσουν νέους αναβάτες και θα προσφέρουν νέες εμπειρίες οδήγησης.

 

Ευρύτερη Πρόσβαση

 

Η Harley-Davidson θα αναβαθμίσει τον τρόπο προσέγγισής της στην αγορά και θα καλύψει τις απαιτήσεις των σύγχρονων μοτοσυκλετιστών με τους παρακάτω τρόπους:

  • Δημιουργία εκπληκτικών εμπειριών για τους πελάτες, μέσα από όλα τα δίκτυα λιανικής πώλησης μοτοσυκλετών. Περιλαμβάνονται αναβαθμισμένες εκτεταμένες ψηφιακές δυνατότητες, μέσω της ιστοσελίδαςHarley-Davidson.comπου θα έχουν ως στόχο την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους υπάρχοντες και τους νέους πελάτες μας.

 

  • Δημιουργία στρατηγικών συμμαχιών με κορυφαίους πάροχους υπηρεσιών ηλεκτρονικής πώλησης (e-commerce providers) για την πρόσβαση της Harley-Davidson σε ένα τεράστιο αριθμό πιθανών νέων πελατών.

 

  • Νέες μορφές λιανικής πώλησης. Περιλαμβάνονται μικρότερα καταστήματα σε πόλεις από όλο τον κόσμο, για παρουσία του εργοστασίου σε αστικά κέντρα, ανάπτυξη των πωλήσεων της εκτεταμένης γκάμας μοντέλων της Harley-Davidson και ευρύτερη διανομή των προϊόντων ένδυσης σε διεθνές επίπεδο.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Harley-Davidson στο www.harley-davidson.com.  

 

 

 

 

Το ka-business.gr προτείνει

Σχολεία: Αλλάζουν τα πάντα από τον Σεπτέμβριο
Το Ψηφιακό Σχολείο  προβλέπει τα μαθήματα να γίνονται διαδικτυακά για τους μαθητές που ζουν σε ακριτικές περιοχές και νησιά, εκεί δηλαδή που δεν μπορούν να...
Βιώσιμη Ανάπτυξη: Έρχονται κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα στον Δήμο Πολυγύρου
Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η μείωση των ρύπων αποτελούν μέρος της πολιτικής της Διοίκησης του Δήμου Πολυγύρου. Για τον λόγο αυτό ο Δήμαρχος, Γιώργος...
Σοκ στη Γαλλία με τον ομαδικό βιασμό 12χρονης από εφήβους
Αγόρια ηλικίας 13 ετών σε προάστιο του Παρισιού κατηγορήθηκαν για βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού και επίθεση με θρησκευτικά κίνητρα σε βάρος της, όπως ανακοίνωσαν οι γαλλικές...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σχολεία: Αλλάζουν τα πάντα από τον Σεπτέμβριο
Το Ψηφιακό Σχολείο  προβλέπει τα μαθήματα να γίνονται διαδικτυακά για τους μαθητές που ζουν σε ακριτικές περιοχές και νησιά, εκεί δηλαδή που δεν μπορούν να...
65ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Ξεκίνησε η κατάθεση ελληνικών ταινιών
Ξεκίνησε η κατάθεση ελληνικών ταινιών για το 65o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 10 Νοεμβρίου 2024. Το ελληνικό...
ΕΕΘ: Επιδότηση επιχειρήσεων – μελών για συμμετοχή στην 88η ΔΕΘ
Το  Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί για στήριξη των επιχειρήσεων - μελών του, αναλαμβάνει και φέτος πρωτοβουλία και επιδοτεί τη...