Πρόκειται για ένα κατάστημα επί της οδού Αθηνάς 50, στο οποίο μπορεί να βρει κάποιος λαχταριστά ζεστά bagels αλλά και κατεψυγμένα. Με άρωμα Νέας Υόρκης και την αυθεντική συνταγή που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους τα Leo’s House of Bagels κυκλοφορούν σε κλασικές γεύσεις όπως Σκέτο, Σουσάμι, Παπαρούνα, Ανάμικτο, αλλά και σε ιδιαίτερες γεύσεις όπως bagels Λιαστή Ντομάτα, Ελιά, Κανέλα – Σταφίδα, Ολικής Αλέσεως, αλλά και πολλά διαφορετικά bagel sandwich με παστράμι, σολωμό και cream cheese.
Ο Έλληνας γεννημένος στη Νέα Υόρκη, Λεονάρδος Γαβαλλίας ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην Ελλάδα το 2010. Η Ελληνική γαστρονομική αγορά της Αθήνας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τα Νεουορκέζικα bagels καθιερώνοντάς τα ως μια αγαπημένη συνήθεια.
Για τον Leo από τα παιδικά του χρόνια ήταν όνειρο ζωής να καθιερώσει το δημοφιλές προϊόν στην Ελλάδα. Η τεχνογνωσία που απέκτησε τα χρόνια που έζησε και δούλεψε στη Ν.Υόρκη του έδωσαν τη δυνατότητα να δημιουργήσει την δική του παραγωγή στην Ελλάδα. Από το διάσημο Murray’s Bagels στο West Village (13ης και 6 Λεωφόρου) του Μανχάταν όπου εργαζόταν επί σειρά ετών, είναι πλέον σε θέση να εγκαινιάσει μια νέα αλυσίδα καταστημάτων με τίτλο Leo’s Ηοuse of Βagels.