Το Burger κέρδισε τις καρδιές της κριτικής επιτροπής λόγω της απλότητας της συνταγής, αλλά και του γεγονότος πως τα υλικά του και τα μυρωδικά του προέρχονταν από την παλέτα της ελληνικής υπαίθρου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο θεσμός των Βραβείων στο επίσημο website τους, η ομάδα μας κατάφερε να σκεφτεί ”έξω από το κουτί ” (think outside the box).
H Lady Butcher είναι η Κυπαρισσία Αντωνάρα. Aν και μόλις 27 ετών, έχει τελειώσει τη σχολή κρεοπωλών Θεσσαλονίκης, ενώ επιπλέον έχει καταρτιστεί ως cheese maker καθώς και στο σχέδιο μόδας και το λεγόμενο food styling, που αποτελεί συμπύκνωση τεχνικών μαγειρικής και παρουσίασης ενός πιάτου.
Το 2012 και σε πολύ μικρή ηλικία, αναλαμβάνει την επιμέλεια της στήλης food styling του περιοδικού Adore της Θεσσαλονίκης, όπου κάνει πράξη όλα αυτά που σπούδασε. Επισκέπτεται τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, δοκιμάζει τα μενού και γράφει για τους ανθρώπους,την αισθητική των χώρων και των πιάτων, αλλά κυρίως για τις γεύσεις!
Η αγάπη της για το καλό φαγητό και την ισορροπημένη μεσογειακή διατροφή ξεκίνησε από πολύ παλιά, καθώς η οικογένειά της δραστηριοποιείται στον κλάδο του κρεοπωλείου και της επεξεργασίας τροφίμων από το 1984.
Αυτή τη στιγμή, η Κυπαρισσία διατηρεί την οικογενειακή επιχείρηση κρεοπωλείου ”Ξενοφών” στο Ασβεστοχώρι με την μητέρα της.
Η επιθυμία της να ικανοποιεί τις γευστικές προσδοκίες και απαιτήσεις των πελατών της. Η λαχτάρα της για την δημιουργία ενός “πιάτου” καθημερινότητας να φαντάζει ως γιορτινό .
NULLNULLNULL