Αρχική BUSINESS Business & Pleasure Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα Παρουσίαση νέου μενού στο εστιατόριο “Αμβροσία” του...

Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα Παρουσίαση νέου μενού στο εστιατόριο “Αμβροσία” του Hyatt Regency Thessaloniki

Η ομάδα του Τμήματος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ μαζί με τον κύριο Κώστα Πάντη, Διευθυντή Επισιτιστικών Τμημάτων του ξενοδοχείου καλωσόρισαν τους εκπροσώπους τύπου και ΜΜΕ της πόλης σε ένα βραδινό επίσημο κάλεσμα στον χώρο του εστιατορίου, ο οποίος διαμορφώθηκε ειδικά για την περίσταση.

 

 Όλο το προσωπικό του Hyatt Regency Thessaloniki ήταν εκεί για να προσφέρει το χαμόγελο και τη ζεστή φιλοξενία του εστιατορίου στους παρευρισκόμενους.

 

Με την έναρξη της εκδήλωσης, τη σκυτάλη πήρε ο Γενικός Διευθυντής, κ. Rufat Babayev ο οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους ενώ ακολούθησε Executive Chef κ. Απόστολος Αλτάνης ο οποίος παρουσίασε τα πιάτα στους προσκεκλημένους, υπογράμμισε τη φιλοσοφία και την έμπνευσή του από φρέσκα εποχιακά ελληνικά υλικά αλλά και την της εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες καθώς και την παρουσίαση του κάθε πιάτου.

 

Στις ευχαριστίες η Διεύθυνση του Hyatt Regency Thessaloniki σημειώνει: «Ευχαριστούμε όλους τους  συνεργάτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους! Ευχαριστούμε τους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθειά μας: Loud Events για την επιμέλεια της μουσικής κάλυψης της εκδήλωσης, Meni Rogoti για την επιμέλεια της διακόσμηση  καθώς και την εταιρεία Livemedia για την επιμέλεια του video και της τηλεοπτικής κάλυψης. Τέλος, ευχαριστούμε όλο το προσωπικό του Hyatt Regency Thessaloniki που με πάθος, χαμόγελο κι αισιοδοξία καταφέρνει να ξεπερνάει τις προσδοκίες όσων μας επισκέπτονται και να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες».

Από αριστερά η director sales and marketing  του Hyatt Regency Thessaloniki Έλενα Μπινιάρη, ο executive chef Απόστολος Αλτάνης,  ο Τάκης Ζαχαράτος, η Σουζάννα Δούδου, p.r. Regency Casino, o γενικός διευθυντης του Hyatt Regency Thessaloniki  Rufat Papajev και ο διευθυντής marketing του Regency Casino Γιάννης Κιόσης.

 το menu της βραδιάς

 

 

Μεσογειακές γαστρονομικές προτάσεις με έντονο το ελληνικό στοιχείο. Πιάτα με υψηλής ποιότητας υλικά συνδυασμένα με απλότητα που κρύβει όμως προσεκτική και δημιουργική δουλειά, αγάπη και μεγάλη εμπειρία.

 Πιπεράτος τόνος και μαρινάτο φιλέτο τσιπούρας με μαύρο ταραμά και κρίταμο τουρσί

 

Για να δοκιμάσετε τις υπέροχες δημιουργίες του νέου μενού, οι ώρες τις λειτουργίας είναι

Ώρες λειτουργίας:   Μεσημέρι      Δευτέρα έως Παρασκευή – 6μμ έως 12πμ
                                                           Σάββατο – από 12.30μμ έως 12πμ

Κυριακή – – από 12.30μμ έως 12πμ

 Βελουτέ από παντζάρι με χτένια σοτέ αυγό ορτικιού και χαβιάρι

Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο 30 2310 401295 ή [email protected]

 

Το ka-business.gr προτείνει

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ από το ka-business.gr
Η ομάδα του και η Δημιουργός του, Δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου σας εύχονται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΟ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με ΥΓΕΙΑ και ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!!!   ;feature=
ΤτΕ: Πάνω από 30 εκατ. οι τουρίστες το 2023 στη χώρα
Τα 20,6 δις. ευρώ άγγιξαν τα έσοδα από τον τουρισμό το 2023 σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος παρουσιάζοντας αύξηση κατά...
Εφορία: Στο στόχαστρο 120.000 ΑΦΜ – Η ΑΑΔΕ προχωρά στη δημιουργία ειδικής μονάδας
Η ειδική μονάδα μαζικών ψηφιακών διασταυρώσεων θα αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες της τεχνολογίας με ανάλυση μεγάλων δεδομένων και άντληση στοιχείων από ψηφιακά συστήματα τιμολόγησης,...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ από το ka-business.gr
Η ομάδα του και η Δημιουργός του, Δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου σας εύχονται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΟ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με ΥΓΕΙΑ και ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!!!   ;feature=
ΤτΕ: Πάνω από 30 εκατ. οι τουρίστες το 2023 στη χώρα
Τα 20,6 δις. ευρώ άγγιξαν τα έσοδα από τον τουρισμό το 2023 σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος παρουσιάζοντας αύξηση κατά...
Εφορία: Στο στόχαστρο 120.000 ΑΦΜ – Η ΑΑΔΕ προχωρά στη δημιουργία ειδικής μονάδας
Η ειδική μονάδα μαζικών ψηφιακών διασταυρώσεων θα αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες της τεχνολογίας με ανάλυση μεγάλων δεδομένων και άντληση στοιχείων από ψηφιακά συστήματα τιμολόγησης,...