Αρχική BUSINESS Νέα DETROP BOUTIQUE - στην ARTOZYMA: Αντίστροφα μετρά η μεγαλύτερη delicatessen...

DETROP BOUTIQUE – στην ARTOZYMA: Αντίστροφα μετρά η μεγαλύτερη delicatessen γευστική συνάντηση στη ΔΕΘ

Τα διεθνώς αναγνωρισμένα και υψηλής ποιότητας τρόφιμα της μεσογειακής διατροφής, η γαστρονομία και ο δυναμισμός του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής θα αναδειχθούν στην 10η Διεθνή Έκθεση ARTOZYMA και στην 30η Διεθνή Έκθεση DETROP BOUTIQUE, που θα πραγματοποιηθούν από τις 2-4 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η ARTOZYMA φιλοξενεί τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, συσκευασίας και εξοπλισμού και μέσα από θεματικά αφιερώματα αποτυπώνει τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο.

H DETROP BOUTIQUE παρουσιάζει όλες τις τελευταίες διατροφικές τάσεις και τα καλύτερα delicatessen τρόφιμα-ποτά, τόσο από άποψη ποιότητας, όσο και μεθόδων παραγωγής.

Με Τιμώμενο Δήμο τον Πύργο Ηλείας η DETROP BOUTIQUE έχει φέτος στο “ενεργητικό” της τις παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομίας και γευστικής εκπαίδευσης Greek Bites Area και Cheese & Wine.

Η κορυφαία ποιότητα της ελληνικής ελιάς και ελαιολάδου θα βρεθεί στο επίκεντρο του Διεθνούς Διαγωνισμού Ποιότητας εξαιρετικών ελαιολάδων «OLIVE OIL TROPHY» και του Διεθνούς Διαγωνισμού

Ποιότητας Επιτραπέζιων ελιών «TABLE OLIVES TROPHY». Οι δύο νέοι αυτοί θεσμοί είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της ΔΕΘ-Helexpo με την Επιστημονική Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου & Ελιάς «ΦΙΛΑΙΟΣ».

Στις παράλληλες εκδηλώσεις της ARTOZYMA ξεχωρίζει το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, που έχει ως στόχο την προώθηση της νέας γενιάς του κλάδου.

Τα Bakery Labs από την Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας και τα Pastry Labs της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος με master classes από διακεκριμένους pastry chefs θα αναδείξουν όλες τις σύγχρονες τάσεις της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας.

Το Ζαχαροπλαστείο στη Digital Εποχή θα αποτελέσει το θέμα ημερίδας της Συντεχνίας Καταστηματαρχών-Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης, όπου θα παρουσιαστεί η συμβολή των νέων τεχνολογιών και σύγχρονων μέσων στην αναβάθμιση τόσο της εικόνας όσο και της εμπορικότητας του ζαχαροπλαστείου.

Στο πλαίσιο της ARTOZYMA διοργανώνεται και επιστημονική ημερίδα με θέμα “Βιοτεχνική αρτοποιία ζαχαροπλαστική, προσέγγιση των σύγχρονων προκλήσεων” από την Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων, με σκοπό να παρουσιαστούν οι πρόσφατες εξελίξεις στους παραγωγούς αρτοποιημάτων για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Παράλληλα, η Ελληνική Εταιρεία Κοιλιοκάκης πραγματοποιεί ημερίδα για την πιστοποίηση των προϊόντων χωρίς γλουτένη.

Οι δύο Εκθέσεις, η DETROP BOUTIQUE και η ARTOZYMA, πλαισιώνονται και από πολλές ακόμη παράλληλες εκδηλώσεις επιχειρήσεων και φορέων.

ka-business.gr: Διοργανώνει το 16ο πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ Σάββατο 28 Μαϊου
Μετά από 2 χρόνια με περιορισμούς λόγω κορωνοϊού, το διοργανώνει δια ζώσης το 16ο πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ με θέμα τις «ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ...

Το ka-business.gr προτείνει

ΠΑΣΕΒΙΠΕ: Γενική Συνέλευση στη Θεσσαλονίκη
Πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών, Τομέα Μακεδονίας - Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικών...
Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Το πρώτο Επιμελητήριο της χώρας που ολοκληρώνει το έργο της Ψηφιακής Αναβάθμισης
Το έργο "Ανάπτυξη & Αναβάθμιση Ηλεκτρονικής Υποδομής & Ψηφιακών Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής", παρουσιάστηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, παρουσία του...
Ελληνική startup: «Καταργεί» τους ταμίες και τους πωλητές
Mέσω της πλατφόρμας της Valuelenz ο καταναλωτής μπορεί, μεταξύ άλλων, να κάνει self checkout και παράκαμψη της αναμονής σε ουρές. Δηλαδή, πληρωμή ηλεκτρονικά, χωρίς...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΠΑΣΕΒΙΠΕ: Γενική Συνέλευση στη Θεσσαλονίκη
Πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών, Τομέα Μακεδονίας - Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικών...
Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Το πρώτο Επιμελητήριο της χώρας που ολοκληρώνει το έργο της Ψηφιακής Αναβάθμισης
Το έργο "Ανάπτυξη & Αναβάθμιση Ηλεκτρονικής Υποδομής & Ψηφιακών Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής", παρουσιάστηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, παρουσία του...
Ελληνική startup: «Καταργεί» τους ταμίες και τους πωλητές
Mέσω της πλατφόρμας της Valuelenz ο καταναλωτής μπορεί, μεταξύ άλλων, να κάνει self checkout και παράκαμψη της αναμονής σε ουρές. Δηλαδή, πληρωμή ηλεκτρονικά, χωρίς...