Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Time Out «Ο Μαγικός Θρόνος»: Ένας οδηγός φιλοζωίας, που ήρθε, για να στηρίξει τα...

«Ο Μαγικός Θρόνος»: Ένας οδηγός φιλοζωίας, που ήρθε, για να στηρίξει τα αδέσποτα σε όλη τη χώρα!

Ένα μαγικό ταξίδι, μέσα από μυστικές διαδρομές και δοκιμασίες που καλείται ο αναγνώστης να περάσει, κρατώντας από το χέρι ένα αδέσποτο ζώο, με τελικό προορισμό τον «Μαγικό Θρόνο», το παντοτινό του σπίτι, αποτελεί το νέο βιβλίο της Κατερίνας Παπαποστόλου.

Το βιβλίο, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες από τις εκδόσεις WELLDONE και αποτελεί μέρος της σειράς των βιβλίων της κυρίας Παπαποστόλου, είναι το πρώτο φιλοζωϊκό παιδικό βιβλίο με εικόνες τεχνητής νοημοσύνης, που λειτουργεί και ως ένας οδηγός φιλοζωίας και αρμονικής συμβίωσης με σκύλους.

Οι ήρωες των βιβλίων αλλά και της ζωής της Κατερίνας Παπαποστόλου, Διώνη, Πόθος και Άξελ στέκονται βοηθοί και σύμμαχοι του αναγνώστη, σ’ αυτή την πορεία μέσα στο Παλάτι των Ονείρων, δίνοντας οδηγίες, διευκρινήσεις και συμβουλές, ενώ μοιράζονται σημαντικές αλήθειες για τα ζώα.

Πρόκειται για ένα πολυθεματικό, διαδραστικό φιλοζωικό βιβλίο, που αποτελείται από ένα παραμύθι, αλλά και από δημιουργικές φιλοζωικές δραστηριότητες, που στόχο έχουν να οδηγήσουν τους αναγνώστες να δουν τη ζωή μέσα από τα μάτια ζώων, αλλά και να βρουν τρόπους να τα βοηθήσουν.

Το βιβλίο λειτουργεί ως ένας οδηγός φιλοζωίας και αρμονικής συμβίωσης με σκύλους, αλλά και ως πυρήνας ενσυναίσθησης, ώστε να μπορούν να μπαίνουν οι άνθρωποι στη θέση αδέσποτων σκύλων που διεκδικούν με αξιοπρέπεια μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Στόχος να φτάσουν στο Δωμάτιο του Μαγικού Θρόνου για να κερδίσουν την παντοτινή τους οικογένεια και να ζήσουν αυτή την τόσο σημαντική δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους.

Αποτελεί έναν εκπληκτικό οδηγό εκπαιδευτικού αλλά και γονέα, ενώ στα χέρια ενός μαθητή μικρών τάξεων δημοτικού σχολείου μετατρέπεται σε ένα βιβλίο γεμάτο με ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες & φιλοζωικές ιστορίες, που αγγίζουν θεματικές φιλοζωίας, φιλαναγνωσίας, δημιουργικής γραφής, εικονογράφησης και μυθοπλασίας.

seg_soft

«Ο Μαγικός Θρόνος» εκπλήσσει θετικά με την πολυτέλεια της έκδοσής του, όπως και όλα τα βιβλία της Κατερίνας Παπαποστόλου, με το κόκκινο και το χρυσό να κυριαρχεί αυτή τη φορά στο εξώφυλλό του, ενώ είναι αμέτρητα τα χρώματα που επέλεξε η Λιάνα Δενεζάκη για το εσωτερικό του βιβλίου.

Η Λιάνα Δενεζάκη και ο Μάνος Κρόκος ένωσαν τις δυνατότητες της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης με την κλασική εικονογράφηση προκειμένου να αναπαραστήσουν τον μαγικό κόσμο που ονειρεύτηκε η Κατερίνα Παπαποστόλου μαζί με τους ήρωες της! Έχοντας μαζί τους την Έλενα Κοβανίδου να αποτυπώνει εικαστικά στο εξώφυλλο τους ήρωες του Μαγικού Θρόνου, το αποτέλεσμα θυμίζει ένα μυστικό δωμάτιο από παλάτια χαμένων στον χρόνο, που όμως κρύβουν σε κάθε τους γωνιά εκπλήξεις και θαύματα! Ξεφυλλίζοντας ο αναγνώστης τον «Μαγικό Θρόνο» θα συναντήσει εκπληκτικές εικόνες ζώων, που πραγματικά δεν έχει ξαναδεί!

«Ο Μαγικός Θρόνος» γίνεται η λύση και ο προορισμός στη ζωή κάθε πλάσματος που αδικήθηκε, γίνεται η φωνή και η ίδια η αγάπη!

rptnboz

Το βιβλίο μπορείτε να βρείτε ενυπόγραφο με δώρα έκπληξη στο www.zwes.gr, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, ενώ με κάθε αγορά σας μπορείτε να στηρίξετε τις Ζω.Ε.Σ και εκατοντάδες αδέσποτα ζώα αλλά και οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Κατερίνα Παπαποστόλου είναι Διευθύντρια δημοτικού σχολείου στο Δήμο Αλεξάνδρειας Ημαθίας και εδώ και χρόνια δίνει έναν σημαντικό αγώνα να αλλάξει η φιλοζωική ελληνική παιδεία μέσω της εκπαίδευσης. Πιστοποιημένη ζωοθεραπεύτρια, από το IFZ, εργάζεται πολύ συχνά παρέα με τους σκύλους της, έχονταςφέρει θεαματικά θετικά αποτελέσματα στην ψυχική υγεία εκπαιδευτικών και μαθητών, τους οποίους βοηθά σημαντικά και σε μαθησιακό επίπεδο. Παράλληλα, είναι ιδρύτρια της αμκεΖω.Ε.Σ., ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού, που από το 2015 δημιουργεί και εκπονεί εκπαιδευτικά φιλοζωικά προγράμματα εγκεκριμένα από το Υ.ΠΑΙ.Θ. για όλα τα σχολεία γενικής και ειδικής αγωγής της χώρας, ενώ έχει βραβευτεί πολλές φορές για το εθελοντικό της έργο. Τη σχολική χρονιά 2022-2023 οι Ζω.Ε.Σ. συνεργάζονται με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Αντιδημαρχία Παιδείας οργανώνοντας εκστρατείες φιλοζωικής ενημέρωσης σε όλα τα δημοτικά σχολεία με βιωματική προσέγγιση με σκύλους εκπαιδευτικής διαμεσολάβησης.

Το 2017 η Κατερίνα Παπαποστόλου μας συστήθηκε και ως συγγραφέας, καθώς κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο «Το Δώρο», ως η πρώτη αυτοβιογραφία σκύλου με τη δύναμη του μαγικού ρεαλισμού, δίνοντας σε όλους μας τη δυνατότητα να μάθουμε για τη συγκινητική ιστορία που συνοδεύει την εμφάνιση στη ζωή της ενός από τους σκύλους της, της Διώνης. Στη συνέχεια, ακολούθησαν ακόμη πέντε βιβλία, που στόχο έχουν να εκπαιδεύσουν τους αναγνώστες στη σχέση τους με τα ζώα, ενώ λειτουργούν ως οδηγοί ενσυναίσθησης και φιλοζωίας.

Ήρωες όλων των βιβλίων η Διώνη, ο Πόθος και ο Άξελ, τρεις σκύλοι που έζησαν πολύ δύσκολα πριν διασωθούν και υιοθετηθούν από την Κατερίνα Παπαποστόλου, καθώς πέρασαν ένα κομμάτι της ζωής τους ως αδέσποτοι στον δρόμο βιώνοντας πολύ δύσκολες στιγμές που λίγο έλειψε να αποδειχτούν μοιραίες.

Το ka-business.gr προτείνει

Γαλάζιες Σημαίες 2024: Δεύτερη παγκοσμίως η Ελλάδα με 625 βραβευμένα σημεία -Πού βρίσκονται τα περισσότερα
Πρώτος νομός στην Ελλάδα αναδείχθηκε ο Νομός Χαλκιδικής, με 104 σημαίες, ενώ η Περιφέρεια Κρήτης διατηρεί την πρώτη θέση με 146 σημαίες. Η Διεθνής Επιτροπή...
INTERLIFE και Ελληνική Ομάδα Διάσωσης: 10 χρόνια συνεργασίας
Δέκα χρόνια συνεργασίας συμπληρώνονται φέτος για την INTERLIFE και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Στα δέκα αυτά χρόνια η INTERLIFE υποστηρίζει την ΕΟΔ, ασφαλίζοντας τόσο τους...
ΟΠΑΠ: Η τύχη χαμογέλασε διάπλατα σε έναν νικητή ΛΟΤΤΟ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης – Τα επόμενα 10 χρόνια θα ειστράτει 10.000 ευρώ κάθε μήνα
Τα νούμερα 3, 5, 22, 30, 39 και 48 θα μείνουν σίγουρα αξέχαστα στον υπέρ τυχερό,  που χάρη στο Λόττο είναι πλέον εκατομμυριούχος. Θα...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Γαλάζιες Σημαίες 2024: Δεύτερη παγκοσμίως η Ελλάδα με 625 βραβευμένα σημεία -Πού βρίσκονται τα περισσότερα
Πρώτος νομός στην Ελλάδα αναδείχθηκε ο Νομός Χαλκιδικής, με 104 σημαίες, ενώ η Περιφέρεια Κρήτης διατηρεί την πρώτη θέση με 146 σημαίες. Η Διεθνής Επιτροπή...
Σπύρος Πέγκας: Απούσα η νέα διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης από τα μεγάλα θέματα της πόλης που ορίζουν το μέλλον της
Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε για άλλη μία φορά πως η νέα διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης είναι απούσα από τα...
INTERLIFE και Ελληνική Ομάδα Διάσωσης: 10 χρόνια συνεργασίας
Δέκα χρόνια συνεργασίας συμπληρώνονται φέτος για την INTERLIFE και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Στα δέκα αυτά χρόνια η INTERLIFE υποστηρίζει την ΕΟΔ, ασφαλίζοντας τόσο τους...