Η ομάδα Thessaloniki Walking Tours σας περιμένει!!

 

Σε μια μόνο βραδιά ταξιδεύσετε μέχρι την Ιταλία αλλά και την Ρωσία, επισκέπτεστε  έναν καφενέ παλαιού τύπου αλλά και έναν σύγχρονο που έχει να μοιραστεί μαζί σας τις καλύτερες του συνταγές, μπαίνετε  σε ένα από τα παλαιότερα στραγαλάδικα της πόλης και ανασύρετε μνήμες από την παιδική σας ηλικία,  γεύεστε εξαιρετικά τυριά και αλλαντικά και τα συνοδεύετε με τσίπουρο.

Ανακαλύπτετε τα μυστικά της πιο βαθιάς σαλονικιώτικης γαστρονομικής συνήθειας που τρώγεται σε βαθύ πιάτο, δοκιμάζετε φρέσκο γάλα από μηχάνημα, γνωρίζετε μια  κουζίνα που δένει την παράδοση με το μοντέρνο σε μια από τις καλύτερες ταβέρνες της πόλης και όπως πάντα κλείνετε γλυκά σε αγαπημένο σας  προορισμό.

Σημείο συνάντησης: πλατεία Αριστοτέλους (άγαλμα Βενιζέλου)

Συμμετοχή: 15 ευρώ

 

Πληροφορίες / κρατήσεις: [email protected]

Η ομάδα Thessaloniki Walking Tours ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2013 στη Θεσσαλονίκη και μέσα από καλά σχεδιασμένους θεματικούς περιπάτους ανασύρει τη μνήμη μιας πολυπολιτισμικής πόλης, συνδέοντας το χθες με το σήμερα. Οι περίπατοι που προτείνει είναι διασκεδαστικοί αλλά και τεκμηριωμένοι. Αναζητά τις ανθρώπινες ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα σημαντικά μνημεία της, τους δρόμους, τις πλατείες, τις γειτονιές αλλά και τις μυστικές της γωνιές. Ιστορία, τέχνη, αρχιτεκτονική, γεύσεις και αρώματα αποτελούν τη βάση μιας βιωματικής εμπειρίας για ξεχωριστή σύνδεση με την πόλη, τη σύνθετη ταυτότητά της, τους ανθρώπους της και τις συνήθειές τους.