Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μερίδες φαγητού από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος για το προσωπικό...

Μερίδες φαγητού από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος για το προσωπικό της ΜΕΘ του «Γ. Γεννηματάς»

Σε μια συμβολική κίνηση ευγνωμοσύνης προς το προσωπικό της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» προχώρησε σήμερα η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, προσφέροντας ένα πλήρες μενού για ιατρούς και νοσηλευτές. To φαγητό προετοιμάστηκε από ομάδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, υπό την επίβλεψη του Δόση Κωνσταντίνου Executive Chef της εταιρίας Χούτος Catering, σε εργαστήριο της, που πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας. Το φαγητό παραδόθηκε σε ειδική συσκευασία εντός αποστειρωμένων δοχείων.

Η παράδοση έγινε το μεσημέρι, από εκπροσώπους της Λέσχης, στην είσοδο του νοσοκομείου, παρόντος του διοικητή του νοσοκομείου κ. Γεωργίου Κούτρα καθώς και διευθυντών μονάδων και κλινικών. Η παραλαβή έγινε από την διευθύντρια της ΜΕΘ του «Γ. Γεννηματάς» ιατρού κ. Ελένη Αντωνιάδου.

«Είναι μια ευγενική προσφορά για το προσωπικό της ΜΕΘ που αγωνίζεται καθημερινά, μια συμβολική κίνηση αναγνώρισης του έργου τους. Θέλουμε να δηλώσουμε ότι είμαστε στο πλευρό τους και στηρίζουμε τις προσπάθειες τους», ανέφερε σε δηλώσεις του ο executive chef Δημήτρης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος, ο οποίος σημείωσε ακόμη ότι «οι εκδηλώσεις αυτές θα συνεχιστούν».

«Βρισκόμαστε εδώ για να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου Γεννηματάς και περισσότερο στο προσωπικό της μονάδας εντατικής, γιατί καθημερινώς μαθαίνουμε ότι από την εντατική αυτή βγαίνουνε υγιείς, όρθιοι, άνθρωποι που μπήκαν με σοβαρά προβλήματα», υπογράμμισε η σεφ και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής Κική Εμμανουηλίδου, μέλος της Λέσχης.

Η διευθύντρια της ΜΕΘ του «Γ. Γεννηματάς» κ. Ελένη Αντωνιάδου, ευχαρίστησε τη Λέσχη για την προσφορά και την ευαισθητοποίηση, ενώ τόνισε πως είναι ιδιαίτερη η χαρά του προσωπικού όταν από τη μονάδα βγαίνουν υγιείς όσοι νοσηλεύονται.

Η ομάδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων που παρέδωσε το φαγητό αποτελούνταν από τον Πρόεδρο της Λέσχης, executive chef Δημήτρη Κυριακόπουλο, τα μέλη της Λέσχης Χρήστο Γκότση, Κυριάκο Πηλίγκο και Βασίλη Μαλτά καθώς και την σεφ και συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής Κική Εμμανουηλίδου.

(Video) 16ο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Απολογισμός – Πρόσωπα – Αποδελτίωση – Ομιλίες
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 16ο πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ που διοργάνωσε το με θέμα τις «ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ». Το 16ο ΚΑ που...

Το ka-business.gr προτείνει

Εθνικά σχέδια ανάκαμψης: αξιολόγηση της διαχείρισης της έκτακτης χρηματοδότησης
Το Κοινοβούλιο ζητεί η χρηματοδότηση της ανάκαμψης να είναι διαφανής, να εξαρτάται από τον σεβασμό του κράτους δικαίου και να διασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση...
Παραιτήσεις από την δουλειά: Το 43% των εργαζόμενων παγκοσμίως ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τις θέσεις εργασίας τους, για καλύτερες αμοιβές, εξέλιξη και ευελιξία
Οι εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο έχουν πλέον μεγαλύτερη επιρροή στην παγκόσμια αγορά εργασίας, με τα δύο πέμπτα (43%) των ερωτηθέντων που συμμετείχαν στην...
Η Ελλάδα κόμβος ψηφιακής καινοτομίας: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα European Digital Innovation Hubs
Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη δημιουργία του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Mad VMA: Πανικός και άγριο ξύλο Light-Snik
Η μεγάλη μουσική γιορτή που κατέληξε σε ρινγκ, με πολύ ξύλο -σκηνές λες και ήταν βγαλμένες από ταινία- μεταξύ των τράπερ Snik και Light. Χθες...
Αρχίζει το Φεστιβάλ Βιβλίου
Αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή θα είναι το φετινό 41ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, που ξεκινά  24 ΙΟΥΝΙΟΥ – 10  ΙΟΥΛΙΟΥ...
Μπάσκετ: Στην ψηφιακή εποχή περνά η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης
Μνημόνιο Συνεργασίας με το οποίο η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης περνά στην ψηφιακή εποχή υπογράφηκε την Πέμπτη από τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, τον...