Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μερίδες φαγητού από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος για το προσωπικό...

Μερίδες φαγητού από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος για το προσωπικό της ΜΕΘ του «Γ. Γεννηματάς»

Σε μια συμβολική κίνηση ευγνωμοσύνης προς το προσωπικό της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» προχώρησε σήμερα η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, προσφέροντας ένα πλήρες μενού για ιατρούς και νοσηλευτές. To φαγητό προετοιμάστηκε από ομάδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, υπό την επίβλεψη του Δόση Κωνσταντίνου Executive Chef της εταιρίας Χούτος Catering, σε εργαστήριο της, που πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας. Το φαγητό παραδόθηκε σε ειδική συσκευασία εντός αποστειρωμένων δοχείων.

Η παράδοση έγινε το μεσημέρι, από εκπροσώπους της Λέσχης, στην είσοδο του νοσοκομείου, παρόντος του διοικητή του νοσοκομείου κ. Γεωργίου Κούτρα καθώς και διευθυντών μονάδων και κλινικών. Η παραλαβή έγινε από την διευθύντρια της ΜΕΘ του «Γ. Γεννηματάς» ιατρού κ. Ελένη Αντωνιάδου.

«Είναι μια ευγενική προσφορά για το προσωπικό της ΜΕΘ που αγωνίζεται καθημερινά, μια συμβολική κίνηση αναγνώρισης του έργου τους. Θέλουμε να δηλώσουμε ότι είμαστε στο πλευρό τους και στηρίζουμε τις προσπάθειες τους», ανέφερε σε δηλώσεις του ο executive chef Δημήτρης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος, ο οποίος σημείωσε ακόμη ότι «οι εκδηλώσεις αυτές θα συνεχιστούν».

«Βρισκόμαστε εδώ για να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου Γεννηματάς και περισσότερο στο προσωπικό της μονάδας εντατικής, γιατί καθημερινώς μαθαίνουμε ότι από την εντατική αυτή βγαίνουνε υγιείς, όρθιοι, άνθρωποι που μπήκαν με σοβαρά προβλήματα», υπογράμμισε η σεφ και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής Κική Εμμανουηλίδου, μέλος της Λέσχης.

Η διευθύντρια της ΜΕΘ του «Γ. Γεννηματάς» κ. Ελένη Αντωνιάδου, ευχαρίστησε τη Λέσχη για την προσφορά και την ευαισθητοποίηση, ενώ τόνισε πως είναι ιδιαίτερη η χαρά του προσωπικού όταν από τη μονάδα βγαίνουν υγιείς όσοι νοσηλεύονται.

Η ομάδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων που παρέδωσε το φαγητό αποτελούνταν από τον Πρόεδρο της Λέσχης, executive chef Δημήτρη Κυριακόπουλο, τα μέλη της Λέσχης Χρήστο Γκότση, Κυριάκο Πηλίγκο και Βασίλη Μαλτά καθώς και την σεφ και συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής Κική Εμμανουηλίδου.

Το ka-business.gr προτείνει

Τράπεζα Πειραιώς: Παράταση Προγράμματος Ανταμοιβής Συνεπών Δανειοληπτών Στεγαστικών Δανείων
Η Τράπεζα Πειραιώς, ανταποκρινόμενη με ευθύνη στο ζήτημα της επιβάρυνσης των οικογενειακών προϋπολογισμών από την άνοδο των επιτοκίων διεθνώς, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τους...
Νομοθεσία για τις υποδομές Gigabit: πράσινο φως για την επιτάχυνση της ανάπτυξης
Η «νομοθεσία για τις υποδομές Gigabit» αποσκοπεί στη μείωση του κόστους ανάπτυξης υπερταχέων δικτύων. Η νομοθεσία, η οποία έχει ήδη συμφωνηθεί με το Συμβούλιο και...
Δικαίωμα στην επισκευή: νέοι κανόνες για πιο εύκολες και οικονομικές επισκευές
Οι νέοι κανόνες ενισχύουν τα δικαιώματα των καταναλωτών, ελαττώνουν τα σκουπίδια και ενισχύουν τον κλάδο των επισκευών, κάνοντάς τες ευκολότερες και πιο συμφέρουσες. Την Τρίτη...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Φωτογραφία : “Πάσχα στο Άγιον Όρος”
Η Αγιορειτική Εστία συμμετέχει στις εκδηλώσεις της «Λατρευτικής Εβδομάδας» του Δήμου Θεσσαλονίκης, με την διοργάνωση της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας και ιερών κειμηλίων με τίτλο:...
ΜΕΒΓΑΛ: Αγάπης Έργα για την κοινωνία
Για περισσότερα από 74 χρόνια η ΜΕΒΓΑΛ φροντίζει να φέρει στο τραπέζι μας προϊόντα που είναι απαραίτητα για μία ισορροπημένη διατροφή και ενισχύουν την...
Coffee Island: Προχωρά σε σημαντική δωρεά για την εκπαίδευση των νέων νευροχειρουργών
Η ομάδα της Coffee Island, συνεχίζει, με αφοσίωση, να νοιάζεται για όλα αυτά που κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Ως αρωγός διαφόρων πρωτοβουλιών που ενισχύουν την...