Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις χειροκροτούν τους γιατρούς

Όταν οι Βρετανοί κλήθηκαν να βγουν στα μπαλκόνια και να χειροκροτήσουν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για την μάχη που δίνουν ενάντια στον κορωνοϊό κανείς δεν περίμενε ότι ανάμεσα σε εκείνους που θα έσπευδαν να ανταποκριθούν θα ήταν και η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, με την Κέιτ Μίντλετον να αναρτά ένα βίντεο των παιδιών της που χειροκροτούν με πάθος το ιατρικό προσωπικό.

Από χθες το πρωί είχαν γίνει trend τα hashtag #clapforourcarers και #thankyouNHS, παροτρύνοντας τους ανθρώπους στην Μεγάλη Βρετανία να βγουν στα μπαλκόνι και τις εισόδους των σπιτιών τους και να χειροκροτήσουν δείχνοντας την εκτίμησή τους στο προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, που εργάζονται νυχθημερόν σε μια προσπάθεια για τον περιορισμό του αριθμού των θανάτων από τον κορωνοϊό.

Μεταξύ αυτών που θέλησαν να συγχαρούν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές ήταν και η βασιλική οικογένεια, τα μέλη της οποίας ανάρτησαν βίντεο στους επίσημους λογαριασμούς τους, ευχαριστώντας με το δικό τους τρόπο τις προσπάθειες των γιατρών. Κι ενώ το μήνυμα της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι ήταν αρκετά τυπικό, το βίντεο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και πιο συγκεκριμένα των τριών παιδιών τους, έκανε πάταγο.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι πρόκειται να αποχωρήσουν οριστικά από τη βασιλική οικογένεια στις 31 Μαρτίου, δημοσίευσαν ένα Instastory, το οποίο αναφέρει: «Σας ευχαριστούμε για όλα όσα συνεχίζετε να κάνετε: Σας χειροκροτούμε από την άλλη πλευρά!» (εννοώντας τον Ατλαντικό καθώς το ζευγάρι έχει μετακομίσει στον Καναδά).

cnn.gr