Αρχική BUSINESS TRIZONI sea treasures: Η γεύση και το Ευ Ζην της πρωτεύουσας του...

TRIZONI sea treasures: Η γεύση και το Ευ Ζην της πρωτεύουσας του Βορρά

Σε έναν χώρο γεμάτο έμπνευση και υψηλή αισθητική, στο υπέροχο διώροφο νεοκλασικό της Λυκούργου 2 στα Λαδάδικα, συστήθηκε και το Trizoni της Θεσσαλονίκης. Μια αφενός νέα είσοδος στην πόλη -αλλά με 38 χρόνια ιστορίας- ήρθε για ν΄αποτελέσει σημείο αναφοράς στη γεύση και το Ευ Ζην της πρωτεύουσας του Βορρά.

Ένας “καλλιτέχνης της γεύσης”, από τους πιο δημιουργικούς restaurateur της πατρίδας μας, με αγάπη, πείσμα και πάθος για τη δουλειά του, ο πολυβραβευμένος Αστέριος Σουσούρας με την ομάδα του, κάνει το επόμενο βήμα στην γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης, προτείνοντας στους γνώστες του καλού ψαριού το μενού και τις σπεσιαλιτέ και όχι μόνο, που σερβίρει επί χρόνια με τέχνη και μεράκι στο γνωστό και αγαπημένο Τριζόνι της Κρυοπηγής, στη Χαλκιδική, ένα από τα καλύτερα ψαρο-εστιατόρια στην Ελλάδα. «Είναι μεγάλη ευθύνη να διαχειριζόμαστε αυτά τα μεγαλειώδη δώρα της θάλασσας. Ευθύνη που μετουσιώνουμε σε μαγειρική απλότητα», υποστηρίζει. Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην αναζήτηση για άριστη ποιότητα πρώτης ύλης, “το πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα” όπως επισημαίνει, φέρνει στην κουζίνα του ό,τι πιο εκλεκτό και φρέσκο αλιεύεται στην γενναιόδωρη θάλασσα του Αιγαίου από τη μακροχρόνια συνεργασία του με ψαράδες παντός τύπου.

Το πλούσιο μενού “δημιουργικής ψαροφαγίας”, οι σπεσιαλιτέ με αμιγώς ελληνικά ψάρια και θαλασσινά που παραλαμβάνει καθημερινά, οι ειδικές κοπές όπως tartar, sashimi και crudo, τα συνοδευτικά, οι σαλάτες με βιολογικό λάδι αποκλειστικής παραγωγής, το ψωμί από τον δικό του ξυλόφουρνο, τα τυριά από τον τυροκόμο της επιχείρησης, όπως και το ομώνυμο βιοδυναμικό κρασί από τους αμπελώνες της Χαλκιδικής, αποτελούν εγγύηση ποιότητας και γεύσης που παραπέμπουν “σε μερικές απ΄τις πιο οικείες γεύσεις της μνήμης μας”. To Τrizoni sea treasures είναι η πρόταση αυτού του χειμώνα που ήρθε για να γίνει φανατική συνήθεια για τους λάτρεις της ψαροφαγίας στο χάρτη της

Το ka-business.gr προτείνει

ka-business.gr: Πάρε Μέρος στη Πανελλαδική Έρευνα – Προοπτικές & Προκλήσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας
Το Κ στα πλαίσια του 18ου Πολυσυνεδρίου Καινοτομία & Ανάπτυξη, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου 2024 στο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη, υλοποιεί πανελλαδική...
ΥΜΑΘ και Πράσινο Ταμείο: Συνεργασία για την αξιοποίηση κονδυλίων με στόχο την αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη της Βόρειας Ελλάδας
Πεδία συνεργασίας του Υφυπουργείου Μακεδονίας και Θράκης και του Πράσινου Ταμείου, για την αξιοποίηση κονδυλίων με στόχο την αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη της Βόρειας...
(video) Κασσελάκης: Θα μείνω πρόεδρος ως τις εθνικές εκλογές
Συνέντευξη στην ΕΡΤ και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ένα 24ωρο μετά το εκρηκτικό συνέδριο στο Φάληρο. Ο...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ka-business.gr: Πάρε Μέρος στη Πανελλαδική Έρευνα – Προοπτικές & Προκλήσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας
Το Κ στα πλαίσια του 18ου Πολυσυνεδρίου Καινοτομία & Ανάπτυξη, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου 2024 στο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη, υλοποιεί πανελλαδική...
4ο Sensualonica Dance Festival: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη
Κέφι, ασταμάτητος χορός και πολλή θετική ενέργεια! Αυτά ήταν μόνο μερικά από τα συστατικά επιτυχίας του 4ου Sensualonica Dance Festival, που πραγματοποιήθηκε από τις...
ΥΜΑΘ και Πράσινο Ταμείο: Συνεργασία για την αξιοποίηση κονδυλίων με στόχο την αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη της Βόρειας Ελλάδας
Πεδία συνεργασίας του Υφυπουργείου Μακεδονίας και Θράκης και του Πράσινου Ταμείου, για την αξιοποίηση κονδυλίων με στόχο την αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη της Βόρειας...