Ξανά σε κυκλοφορία η οδός Μοναστηρίου από την Κυριακή

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το κομμάτι της οδού Μοναστηρίου, στο ύψος του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού, μεταξύ Αγίων Πάντων και Μιχαήλ Καλού, με τρεις λωρίδες κυκλοφορίας προς την είσοδο της πόλης και δύο προς την έξοδο.

«Προχωρούμε υλοποιώντας τους σχεδιασμούς μας και βλέποντας ορίζοντα ολοκλήρωσης σε ένα έργο που ταλαιπώρησε πολύ τη Θεσσαλονίκη», γράφει ο κ. Μυλόπουλος.

Επίσης, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας, θα αλλάξει και η εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων από τη δεξιά, στην αριστερή πλευρά της οδού Βενιζέλου, από το ύψος της οδού Παπαδοπούλου έως την οδό Εγνατία (τμήμα μεταξύ των οδών Ερμού και Εγνατία), για χρονικό διάστημα περίπου δύο μηνών κα οι λωρίδες κυκλοφορίας περιορίζονται από δύο σε μία.

Τέλος, επισημάνθηκε πως καθώς θα ολοκληρώνονται τμηματικά τα έργα του μετρό, θα αρχίσουν να αποδεσμεύονται και άλλες περιοχές στο κέντρο της πόλης που μέχρι πρότινος ήταν εργοτάξια του μετρό.