Η HOPEGENESIS αντιμετωπίζει την υπογεννητικότητα

 

Η HOPEgenesis είναι ελληνική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που ιδρύθηκε το 2015 με όραμα την ανατροπή του κλίματος υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Βασικός στόχος της είναι να συμβάλει στην ενίσχυση των γεννήσεων, παρέχοντας υποστήριξη στις γυναίκες που ήδη κυοφορούν ή επιθυμούν να τεκνοποιήσουν και είναι μόνιμοι κάτοικοι ακριτικών νησιωτικών περιοχών. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει δωρεάν την κάλυψη όλων των εξόδων που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη και τον τοκετό.

Το act4Greece στηρίζει τη δράση «Ελπίδα για την υπογεννητικότητα» από 13/02/2018 έως 13/08/2018, με σκοπό την κάλυψη των εξόδων για 8 εγκύους του δικτύου της HOPEgenesis.

Κάθε συμμετοχή, έστω και με €1, βοηθάει στην ανάπτυξη του πληθυσμού της Ελλάδας. Ως ένα συμβολικό «ευχαριστώ», όλοι οι υποστηρικτές της δράσης θα λάβουν από το φορέα υλοποίησης:
– ευχαριστήρια επιστολή
– εγγραφή σε ενημερωτικό newsletter
– ειδική αναφορά στον ιστότοπο της HOPEgenesis και σε υλικό προώθησης, ανάλογα με το ύψος της δωρεάς.

Επιπλέον, η HOPEgenesis θα προσφέρει στους υποστηρικτές της δράσης τα παρακάτω αντισταθμίσματα, ανάλογα με το ύψος της δωρεάς τους:

  • Για δωρεές €5 έως €50, ένα αναμνηστικό δώρο HOPEgenesis
  • Για δωρεές €50 έως €100, ένα δώρο της καμπάνιας #I AM HOPE
  • Για δωρεές €100 έως €300, μία ετήσια εγγραφή στους Φίλους τηςHOPEgenesis
  • Για δωρεές €300 έως €1.000, ετήσια εγγραφή τεσσάρων Φίλων τηςHOPEgenesis και συλλεκτικά δώρα της HOPEgenesis
  • Για δωρεές πάνω από €1.000, μια στολή της HOPEgenesis
  • Για δωρεές πάνω από €10.000, ειδική αναγνώριση ως Μέγας Δωρητής τηςHOPEgenesis.

Σημείωση: Η απόδοση των αντισταθμισμάτων εκ μέρους της HOPEgenesis είναι δυνατή εφόσον οι δωρητές αποστείλουν τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας τους στο [email protected] με θέμα: act4Greece-HOPEgenesis: Ονοματεπώνυμο Δωρητή ή Επωνυμία Εταιρείας, Πλήρης Ταχ. Διεύθυνση, Τηλέφωνο επικοινωνίας, email επικοινωνίας και το αποδεικτικό κατάθεσης.

Δωρεές μπορούν να πραγματοποιηθούν και με απ’ ευθείας κατάθεση στο Δίκτυο Καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας ή με αποστολή εμβάσματος μέσω των ηλεκτρονικών δικτύων internet, phone και mobile banking στο Λογαριασμό με αριθ. 080/006316-90 (ΙΒΑΝ: GR5901100800000008000631690 / BIC: ETHNGRAA).