ΙΚΕΑ Digital Spa: Ψηφιακή εμπειρία χαλάρωσης

Τη νέα της ψηφιακή καινοτομία, το ΙΚΕΑ Digital Spa, που έρχεται να απαντήσει στην ανάγκη όλων μας για αποφόρτιση από την καθημερινότητα, παρουσιάζει η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS.

Πρόκειται για μια ψηφιακή εμπειρία ήχου, εικόνας και βίντεο με στόχο να «ξεκουράσει» και να «ανανεώσει» πνευματικά τους επισκέπτες του IKEA.gr, που αποζητούν ένα δεκάλεπτο διάλειμμα από το πρόγραμμά τους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το ΙΚΕΑ Digital Spa αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για χαλάρωση και αποφόρτιση και στην παραλία, αφού είναι προσβάσιμο και μέσω φορητών συσκευών.

Οι μοναδικής αισθητικής εικόνες, αλλά και τα εντυπωσιακά γραφικά των δεκάλεπτων βίντεο, βοηθούν τους επισκέπτες να ταξιδέψουν νοητά και να ανανεωθούν πνευματικά, εστιάζοντας σε θέματα αυτοσυγκέντρωσης, δημιουργικότητας, αυτοελέγχου, ηρεμίας αλλά και αίσθησης ικανοποίησης, όπως τονίζει η εταιρεία.

Παράλληλα, τα βίντεο δίνουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα περιήγησης στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων ΙΚΕΑ, τα οποία ενσωματώνονται αρμονικά στα σκηνικά, ανάλογα με τη διάθεση και τον στόχο του κάθε βίντεο.