Το εστιατόριο Αμβροσία σας μεταφέρει στη μαγειρική σκηνή της Ιταλίας, απο την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου εως 19 Σεπτεβρίου 2021. Ο executive chef Απόστολος Αλτάνης με την συμμετοχή του πρεσβευτή της Ιταλικής κουζίνας Pascuale Lebo του Mare e Monti, σας ταξιδεύουνε στην Ιταλια και σας προσκαλούνε να γνωρίσετε την παράδοση της κουζίνας της.
Πιστοί στη farm-to-table φιλοσοφία και με μεγάλη αγάπη για τις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, το Hyatt Regency Thessaloniki δήμιουργησε ένα μοναδικό μενού με γεύσεις και αρώματα από Ιταλία.
Απο το απόγευμα και μετά κλασσικά, νόστιμα ιταλικά πιάτα σερβίρονται στην ανοιχτή κουζίνα του Αμβροσία. Μπορεί κανείς να απολαύσει ένα ριζότο με γκοργκοντζόλα και αχλάδι ή ενα χειροποίητο ραβιόλι με ρικότα και σπανάκι αρωματισμένα με βούτυρο φασκόμηλου.
Ενώ από τη θεματική βραδιά δεν μπορεί να απουσιάζει η αυθεντική τηγανιτή πίτσα, γεμιστή με ρικότα, σαλάμι Νάπολης, μορταδέλα και μοτσαρέλα.